Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 5 kg felesleg egy nőn mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 kg felesleg egy nőn mennyire zavaró?

Figyelt kérdés
Teljesen ideális lenne a súlyom, de nem oszlik el normálisan, mert alacsony vagyok. 5 kg felesleg van kb rajtam, ami nem lenne sok, csak annak látom a magasságom miatt.
2019. márc. 12. 08:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
És hova összpontosul az az öt kiló?
2019. márc. 12. 08:45
 2/22 anonim ***** válasza:
Nem a súly a lényeg, hanem az állag. Ha lóg rajtad, egy helyre koncentrálódik, akkor lehet zavaró.
2019. márc. 12. 08:46
 3/22 anonim ***** válasza:
8%
1,5 hónap munka. Engem zavarna saját magamon. 165cm/48kg vagyok.
2019. márc. 12. 08:50
 4/22 anonim ***** válasza:
Annyi kell. Kell egy kis poci, hogy puha legyen a bőröd;) Szerintem így izgató egy nő.
2019. márc. 12. 09:01
 5/22 A kérdező kommentje:
#1 Hastól lefele. Esetleg tudok képet küldeni, mert nem tömény hájra kell gondolni, de azért látszik, hogy -5 jót tenne.
2019. márc. 12. 09:05
 6/22 anonim ***** válasza:
54%
Hát ha téged nem zavar akkor ha valaki ezmiatt nem jön össze veled jobban jársz. Nekem van egy kis pocakom, meg nem volt hátrány.
2019. márc. 12. 09:14
 7/22 anonim ***** válasza:
27%
Most akkor ideális vagy látszik,hogy azért -5 kg jót tenne?? Nincs kedved mozogni,és jó lenne,ha többen azt mondanák,írnâk,hogy nem baj,mert akkor nem kell megmozdulni?-5 először,aztán több.Ha Téged zavar,akkor lehet mást nem fog,de akadályozni akadâlyozz abban,hogy jól és vonzònak érezd magad.
2019. márc. 12. 09:16
 8/22 anonim ***** válasza:
0%

Ha a +5kg fenék és combokon rakodik le, számomra zavaró lenne. Ha egy nőnek jó lába van és formás feneke az nagyon izgató, ha mindehhez van egy pici pocakja, az egyáltalán nem zavaró. Szóval ha az alakja összességében rendbe van, és olyan nőcis, van rajta mit fogni,azzal nincs probléma.

De ha az 5kg a combokon, a fenéken van és ettől aránytalan lesz, azzal kéne valamit kezdeni.

2019. márc. 12. 09:22
 9/22 A kérdező kommentje:
Ideálisnak mondhanak mások, mert nem vagyok túlsúlyos és normálisak az adataim. Szerintem tenne jót -5 kg, így talán érthetőbb.
2019. márc. 12. 09:23
 10/22 anonim ***** válasza:
50%

Inkább lenne minden nőn a világon fixen 5 kiló felesleg, mint amit most látok, hogy a nők felén bőőőven több, mint 5 kiló van.

Aki nő karcsú vagy átlagos (felesleg nélküli) alkatú, az elképesztően sok romantikus/szexuális ajánlatot kap, mert a férfiak mondjuk 80-90%-a alapvetően ehhez az alkathoz vonzódik a legjobban. Viszont nem kaphat minden férfi súlyfelesleg nélküli nőt, nem jön ki a matek, szóval a súlyfelesleg nélküli nők jobban válogathatnak.

2019. márc. 12. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!