Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 5 kg felesleg egy nőn mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 kg felesleg egy nőn mennyire zavaró?

Figyelt kérdés
Teljesen ideális lenne a súlyom, de nem oszlik el normálisan, mert alacsony vagyok. 5 kg felesleg van kb rajtam, ami nem lenne sok, csak annak látom a magasságom miatt.
2019. márc. 12. 08:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem tegyél azért hogy leadd. Nem sok egyáltalán, de te azt érzed hogy lekene adnod akkor tedd azt és ne mások véleményére hallgass :)
2019. márc. 12. 09:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az túró.
2019. márc. 12. 09:49
 13/22 anonim ***** válasza:
60%

Hát 10es en plusz 15 kilóval is ugyan annyira valogathattam mint most. Úgyhogy ez az állítás sem teljessen igaz. Van akit nem zavar plusz 15 kiló sem ha amúgy szép a csaj és normális és van eleg sok olyan ismerősöm (jo palik) akik az ilyen husi lányokat szeretik.

N27

2019. márc. 12. 10:04
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Én alacsony lány vagyok(157cm) és rajtunk tényleg nagyon meglátszik már 5 kg plusz is. Mondjuk én nem vagyok hízékony, de egyszer voltam 52 kg és már az is sok volt, rendes úszógumim volt. Most úgy, hogy edzek, vagyok 49 kg és így felmennék akár 52-ig is, de az akkor csak izom legyen combon, popsin. A túlsúlyt inkább add le.
2019. márc. 12. 10:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#8 Szerintem meg sokkal nőiesebb, ha combon és fenéken kerekebb kicsit, monthogy pocakja legyen.
2019. márc. 12. 10:07
 16/22 anonim ***** válasza:

13. Jó, a nők mindig válogathatnak, max az a kérdés, hogy nagyságrendileg milyen jó pasik közül. (Meg persze hogy azok szexet vagy kapcsolatot akarnak-e tőled)

A neten is ide ír egy csúnya/kövér lány, akár 30 kiló felesleggel is, BIZTOS lesz férfi, aki dugna vele. Csak az a kérdés mindig, hogy az a férfi maga is mennyire vonzó.

2019. márc. 12. 10:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Mármint mihez képest 5 kg?

Ha alacsony vagy, akkor szerintem nagyobb az a túlsúly.

Amúgy meg nagyon nem mindegy az eloszlása.

Ezen kívül sokkal többet számít a viselkedésed.

2019. márc. 12. 11:14
 18/22 anonim ***** válasza:
Mit jelent pontosan az az 5 kg felesleg? Én is alacsony vagyok, de az én testsúlyommal van, aki sovány, mert nehezebb a csontozata, van, aki kövér, nálam meg ez pont ideális, mert sportolok.
2019. márc. 12. 11:25
 19/22 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom, szamomra vonzo ferfiak voltak mindig akik nem csak szexelni akartak. Nyilván volt olyan iseg csunya is.

Siha nem volt nem tetsző párom.

2019. márc. 12. 12:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pont nem érdekel senkit rajtad kívül.
2019. márc. 12. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!