Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 kg felesleg egy nőn mennyire zavaró?
Hát 10es en plusz 15 kilóval is ugyan annyira valogathattam mint most. Úgyhogy ez az állítás sem teljessen igaz. Van akit nem zavar plusz 15 kiló sem ha amúgy szép a csaj és normális és van eleg sok olyan ismerősöm (jo palik) akik az ilyen husi lányokat szeretik.
N27
13. Jó, a nők mindig válogathatnak, max az a kérdés, hogy nagyságrendileg milyen jó pasik közül. (Meg persze hogy azok szexet vagy kapcsolatot akarnak-e tőled)
A neten is ide ír egy csúnya/kövér lány, akár 30 kiló felesleggel is, BIZTOS lesz férfi, aki dugna vele. Csak az a kérdés mindig, hogy az a férfi maga is mennyire vonzó.
Mármint mihez képest 5 kg?
Ha alacsony vagy, akkor szerintem nagyobb az a túlsúly.
Amúgy meg nagyon nem mindegy az eloszlása.
Ezen kívül sokkal többet számít a viselkedésed.
Hat nem tudom, szamomra vonzo ferfiak voltak mindig akik nem csak szexelni akartak. Nyilván volt olyan iseg csunya is.
Siha nem volt nem tetsző párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!