Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem, ha pasimmal fizettetek mindent?
Jol. Te adod a puncidat.
Gondolom, tablettat is szedsz, szoval az egeszsegedet is vasarra viszed az o kenyelmeert.
Ezert pengetnie kell.
Hagyd ott már most, ne rabold az ő értékes idejét. Hadd találjon egy normális, kedves lányt.
F
Az ilyen kérdések és az olyan válaszok miatt, mint a #2-es komolyan el szoktam gondolkozni azon, hogy van-e bármiféle értelme reménykedni abban, hogy egyszer majd nem leszel egyedül és lesz kire számítanod vagy lesz kit szeretned.
Azok alapján amit leírtál neked a párkapcsolatod egy állás? Ott vagy és adod a tested a társaságod és cserébe fizetséget kapsz. Ez a gondolkodásmód rettentően szánalmas.
F
5.
Nő létemre írom, hogy gáz vagy. Szerintem amúgy kamu, mert pasi írja. Egy, mekkora fap.nának kell lenni, hogy szexxel zsaroljak valakit, neked nem jó? 2. Saját pénzemen is tudok jól kinézni, nem vagyok fogyatékos, hogy ehez egy pasi pénze kelljen. Nélküle le leszel lakva?
Egy megélhetési prosti vagy. Ha neked nem gáz, akkor nekem miért lenne?
Nagyon különbözünk,ez biztos.Én tiszteltem és megbecsültem a férjemet.Gyereket neveltem, dolgoztam,házias voltam,önellátó,szorgalmas.Külön lettünk és mint kiderült semmivel sincs több becsületem mint a fajtádnak.Szóval ha megtaláltad a bohócod csináld vele a műsort.Nekem nem menne,mert vannak elveim. Utálnám ha úgy savazna, hogy igaza van. De így hogy nincs csak egyszerűen szánalmas.
Ha megunja a fejős tehén szerepét és te leszel a legnagyobb kurwa ne csodálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!