Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól teszem, ha pasimmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, ha pasimmal fizettetek mindent?

Figyelt kérdés
Mert az az érzésem, hogyha véget ér a kapcsolat, mégsem kellek neki, akkor nem fogom érezni, hogy rabolta az értékes idömet....

2020. okt. 31. 05:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
42%

Jol. Te adod a puncidat.

Gondolom, tablettat is szedsz, szoval az egeszsegedet is vasarra viszed az o kenyelmeert.

Ezert pengetnie kell.

2020. okt. 31. 06:03
 2/18 anonim ***** válasza:
18%
Jól. Sok idióta van, ki kell használni. L.
2020. okt. 31. 06:20
 3/18 anonim ***** válasza:
60%

Hagyd ott már most, ne rabold az ő értékes idejét. Hadd találjon egy normális, kedves lányt.

F

2020. okt. 31. 07:18
 4/18 anonim ***** válasza:
80%

Az ilyen kérdések és az olyan válaszok miatt, mint a #2-es komolyan el szoktam gondolkozni azon, hogy van-e bármiféle értelme reménykedni abban, hogy egyszer majd nem leszel egyedül és lesz kire számítanod vagy lesz kit szeretned.

Azok alapján amit leírtál neked a párkapcsolatod egy állás? Ott vagy és adod a tested a társaságod és cserébe fizetséget kapsz. Ez a gondolkodásmód rettentően szánalmas.

F

2020. okt. 31. 07:32
 5/18 anonim ***** válasza:
40%
Nalam mindent a pasi fizet.bevasarlast tankolast szamlakat.mellette van idom nonek lennem sminkelni fittnesz joga masszas pedikur manikur.ha nem fizetne akkor nem kapna pu. ncit par het utan elhagynam.de ha valami extra ajandekot kapok pl laptop akkor este extra cummantas jar.
2020. okt. 31. 07:51
 6/18 anonim ***** válasza:
6%
Nem, de minden nő így csinálja.
2020. okt. 31. 08:19
 7/18 anonim ***** válasza:
71%

5.

Nő létemre írom, hogy gáz vagy. Szerintem amúgy kamu, mert pasi írja. Egy, mekkora fap.nának kell lenni, hogy szexxel zsaroljak valakit, neked nem jó? 2. Saját pénzemen is tudok jól kinézni, nem vagyok fogyatékos, hogy ehez egy pasi pénze kelljen. Nélküle le leszel lakva?

2020. okt. 31. 08:20
 8/18 anonim ***** válasza:
81%
Ez egy trollkérdés.
2020. okt. 31. 08:42
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
7# el ne hidd hogy nő írta...
2020. okt. 31. 09:01
 10/18 anonim ***** válasza:
48%

Egy megélhetési prosti vagy. Ha neked nem gáz, akkor nekem miért lenne?

Nagyon különbözünk,ez biztos.Én tiszteltem és megbecsültem a férjemet.Gyereket neveltem, dolgoztam,házias voltam,önellátó,szorgalmas.Külön lettünk és mint kiderült semmivel sincs több becsületem mint a fajtádnak.Szóval ha megtaláltad a bohócod csináld vele a műsort.Nekem nem menne,mert vannak elveim. Utálnám ha úgy savazna, hogy igaza van. De így hogy nincs csak egyszerűen szánalmas.

Ha megunja a fejős tehén szerepét és te leszel a legnagyobb kurwa ne csodálkozz.

2020. okt. 31. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!