Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány elfogadja a mozi meghívást az aztjelenti h bejövök neki?
én 18,ő pedig 16 éves.Egész sokat beszélgettünk már bár eddig legtöbbet msnen mert ő egy kicsit messzebb lakik.
Bár nem szeretek ott beszélgetni de mégis az a legegyszerűbb megoldás.A kérdés tehát: ha elfogadta a mozi meghívást akkor az azt jelentheti h bejövök neki?
Csak 2 hét múlva megyünk moziba.
Addig is hogyan deríthetném ki h ő hogy gondlja ezt az egészet ,hogy csak barátkozunk vagy többet is gondol.Persze anélkül h konkrétan rákérdeznék h mit érez irántam.Várom a tanácsokat ötleteket:)
mindenképp bejössz neki - egy lány nem megy el csak úgy moziba kettesben valakivel.
Annak a veszélye persze fennáll, hogy "aranyos/rendes/jofej a srác, és aranyos/kedves/rendes tőle hogy elhívott, és úgysincs jobb dolgom. Ha lesz valami lesz, ha nem, nem."
De persze ebben az esetben is tetszhetsz neki, csak nem ugyanaz, érted :) Velem is volt már ilyen, hogy így gondoltam. Kínos volt kicsit a mozi, egyik legroszabb radim, de pár hónap múlva együtt sétálgattunk és megcsókolt, és 2 hónapja járunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!