Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek nehezebb ismerkedni,párt találni gyerekes anyának vagy gyerekes apának?
Gondolok itt arra ha egyedül neveli a saját gyerekeit.
Akinek van ebben tapasztalata annak milyen volt a kezdet?
Hogy a gyerkekeket egyedül kellett ellátni,es mellettük ismerkedni?
Gondolom számít az is hogy hol lakik. Pl egy menő városban kertes házban nagyobb előny mint egy kis eldugott faluban mert oda senki nem akar költözni es csak a helyi nők közül valogathat.
Mozgastere gondolom nincs ha kocsija sincs még jobban leszűkűl a mozgastere.
Meg ami még meghatározó h milyen csajozos dumaja van vagy hogyan tudja eladni magat a csajoknak,feriaknak.
Meg gondolom az is meghatározó lehet h a gyerekei hogy viselkednek.Mert vannak aranyos gyerekek meg vannak egoista hisztis gyerekek is.
Gyerekes nőknek, és gyerekét nevelő egyedülálló apáknak igen, nehezebb dolguk van. De még az olyanoknak is, akik csak két hetente látják a gyereküket.
Mindegyik esetben a gyerek lesz az első számukra, köré kell minden mást szervezni. Ez nehéz és sok esetben problémákat okoz.
Szintén gyerekes emberek a legjobb jelöltek.
Én őszinte leszek, valahol örülök, hogy a páromnak nincs gyereke. Ugye én nevelem, hétvégén anyám szokta vinni vagy a lányom nővére (féltesók) és ha a párom hétvégén hozna pl mindig a gyereket, akkor nem lenne egy nyugodt hétvége sem. Persze az is szempont, hogy apai ágról a nagyszülőnél is van e.
Lehet önző vagyok, de én így gondolom.
Amikor párt kerestem, a többségnek a kutyámmal volt a baja vagy épp a munkámmal.
N28
Lehet elsőre hülyén hangzik, de nem baj :)
Több férfi az akinek nem kell egyáltalán gyerek se saját se másé mint nőnek.
És a nők sokkal inkább szeretnének saját gyermeket. Viszont az a férfi akinek már van , az nem biztos , hogy akar még egyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!