Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt aki már második alkalomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt aki már második alkalommal is beleesett ugyanabba a hibába? A csávó azt mondta, hogy másképp lesz, de nem változott semmi? Mit tettetek lányok?

Figyelt kérdés

2020. szept. 11. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ miről van szó, de az a kérdésedből nem derül ki.
2020. szept. 11. 14:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Második esély. És ugyanolyan gyerekesen és idiótán viselkedik, mint először
2020. szept. 11. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
És?Várod,hogy megjavuljon,vagy mi?
2020. szept. 11. 15:00
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Többször is el kell követnünk ugyanazt a hibát, elsőre nem eléggé tanultunk belőle.
2020. szept. 11. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
20 éves korom környékén még én is buta és naiv voltam, de szerencsére kinőttem.
2020. szept. 11. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. De mara mar megtanultam hogy abszolut ne varjam el senkitol hogy megvaltozzon. Nem tetszik valami, repul. Egyszerubb mint allandoan azon problemazni hogy hazudott, nem valtozott meg es hasonlok. Vagy elfogadom olyannak amilyen, vagy nincs folytatas.
2020. szept. 11. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Aham, s mitől változott volna meg az ami eddig is fennállt? A magszemélyiség felnőtt korban már nem változik. Aki beteges hazudozó, félrelépő, figyelmetlen stb. volt az ideig-óráig lehet változik, de utána visszaáll a régi mederbe minden.
2020. szept. 11. 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azóta is szidom magam, hogy miért adtam második esélyt. Meg persze tanultam belőle...remélem...
2020. szept. 11. 18:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez egy ilyen nagy életigazság, hogy az ember nem változik,csak ha ő maga akarja.

De a te kedvedért tartósan senki nem fog éa kutyából nem lesz szalonna ugye.

Ezt kb mindenki egyszer az életben saját kárán megtanulja.

2020. szept. 11. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!