Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap volt az első randink, ami kissé kiakasztott. Az első alkalommal a hölgy ölelgetett és nyelves csókot adott és én mikor közöltem ez nekem gyors tempó ő akadt ki. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 08:31
2/14 anonim válasza:
Ez elég gáz egy nőtől, ha így viselkedik, az első néhány randin, egyáltalán nem nőhőz illik ez a viselkedés. Én tuti nem találkoznék vele többet. Hány évesek vagytok? 22/L
3/14 anonim válasza:
engem nem zavart volna, sőt :) kevesebbet kell dolgozni.
4/14 anonim válasza:
Elég fura, de ha nagyon tetszik a nő, nehogy már ilyen "társadalmi illemnek" kelljen megfelelni. amúgy lehet hogy beléd van esve a csaj.... az biztos, hogy rámenős és hogy bejössz neki!
26.L
5/14 anonim válasza:
Szerintem is gyors tempó, főleg hogy a csaj volt ilyen.Ha nem tudja felfogni,hogy gyors akkor keress mást.
6/14 anonim válasza:
Ez is gáz, akárcsak ezek a sztorik :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__82122..
7/14 anonim válasza:
Ha komoly kapcsolatra vágysz akk keress tovább!
8/14 anonim válasza:
08:40-es, valószínűhogy a kérdező, nem csak megakarta húzni a csajt, mert akkor nem mondta volna neki, hogy gyors a tempó... Teeee iq bajnok!!! Nem magadból indúlj ki pin@tarisznya!
9/14 anonim válasza:
Keress mást.Bár különbséget kell tenni randi és randi között.Pl én buliban jöttem össze a mostani párommal.Utána csak 2 nap múlva találkoztunk(úgymond az volt az első randink),de ott megállás nélkül csak csókolóztunk, ölelgettük egymást, mosolyogtunk(mint 1 vadalma), fogtuk egymás kezést,le se tudtunk szakadni egymásról)szex nem volt,mert csak kávézóba mentünk meg moziba),de ahhoz képest h. akkor láttam életemben másodjára olyanok voltunk mintha már szerelmesek lettünk volna.Ti nem vagytok összhangban, szóval nem illetek össze, vagyis keress mást!!
10/14 anonim válasza:
ugyan már, nem azt szeretitek, h mindjárt rátokmásznak? velem 1 x 1 pasi azért nem akart járni, mert nem voltam elég k.rvás, rámenős. ki tud rajtatok elmenni.. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!