Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vak randi? Voltatok már ilyenen? Milyen volt? Hány alkalommal voltatok?
Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 14:43
1/8 anonim válasza:
nem. de kipróbálnám. Lány vagy?:)
3/8 A kérdező kommentje:
2-es, miért nem?
2014. máj. 31. 14:45
4/8 anonim válasza:
voltam!gáz volt,egy 150kilós emberrel találkoztam,akinek rondább volt az orra,mint antal imrének :S
5/8 A kérdező kommentje:
Úristen O.O jó, persze, ez is benne van a pakliban...
2014. máj. 31. 15:09
7/8 anonim válasza:
Én 1x voltam, neten véletlenszerűen összeismerkedtem egy sráccal, 3-4 hónapig sűrűn beszéltünk, nem mondom hogy minden nap, de kb 2-3 naponta, pár órát. Tök jól elvoltunk, nekem nagyon bejött a srác, jó dumája volt stb. Aztán megbeszéltünk egy talit, és 2 méter fölötti volt, hatalmas, én "csak" 170 cm voltam mellette, törpének éreztem magam (addig nem mondta hogy ennyire magas, csak, hogy magas) aztán élőben elég nyuszika volt, csak gép előtt volt jó dumája és nagy szája, holott én önmagamat adtam, nagy szám van, szókimondó vagyok stb. Fagyira is meghívatta magát, én fizettem.... Bár mint haversrácként még el is voltam vele, de a randi után még kb. 2x beszéltünk és nem is találkoztunk többet, úgy gondolom ő is másra számított és én is. Ő engem túl beképzeltnek tartott mert szerintem ő magából indult ki hogy én is csak a gép előtt hülyéskedem, én pedig nem gondoltam hogy egy félénkebb visszahúzódó sráccal van dolgom. De egyébként rendes srác volt, így utólag sincs vele semmi bajom, de nekem nem jött be a vak randi :) 20/L
8/8 anonim válasza:
nem vakrandin is sokszor undorítóan ronda a nő! képen csal. ezért nem mennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!