Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt itt aki internetről ismerkedett és már az első alkalommal, mikor találkoztatok már együtt aludtatok?
Háááát nem egy ágyban sajnos :(
De náluk aludtam mert nem volt haza buszom. Attól még elvoltunk, smároltunk is párszor :D
Nem, olyan nem volt, csak egy délutánt töltöttem nála, mikor másodjára mentem, akkor aludtam ott... Elsőre nem szerencsés összebújni még szerintem
-ReapeR-25/F
simán lehet belőle tartós kapcsolat is
nekem már volt ilyen eset és majdnem egy évig jártunk utána
Mi nem társkeresőről ismerkedtünk meg, hanem szakmai segítségnyújtás volt a félévi projektmunkájához. Rá 3 hónapra folyamatos msnezés után először taliztunk és együtt is aludtunk. Nem csináltunk semmit, pedig ő akarta volna de én voltam a láma. Szerencsére rá 2 hétre megint találkoztunk akkor már több napra. És összejöttünk, majdnem 1 évet voltunk együtt, de nem szívesen hangoztatom mert ez elég kevés idő.
27f, a lány 1 évvel idősebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!