Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randi után együtt aludjak vele?
Én egyszer a neten megismertem egy lányt, első találkozás után (msn volt előtte csak) kb. 1 órával már szexeltünk. Mondhatom nem semmi esténk volt, nekem olyan jól se azelőtt, se azóta nem jött ki a lépés senkivel. Másnap beszélgetett a lány a barátaival, mondta nekik, reméli még látni fog, és ott is elkezdték osztani, h minek feküdt le velem, így le fogom szarni.
Ha ezt valaki megfejti nekem, hogy miért ne érdekelne ezek után, akkor annak Nobel-díjat adok! Hát hülye vagyok én? Találkozok egy lánnyal, aki nem csak jól néz ki, de isteni az ágyban, nehogy már ez legyen a rossz pont! Ezek után azt hiszem egyértelmű, hogy teljesen normális kapcsolat lett belőle.
Én is neten ismertem meg a mostani barátomat,elég messze lakunk egymástól(kb.450-500 km) 2 hónap után leutazott hozzám egy 3 napra és persze hogy együtt aludtunk:)Nem történt semmi csak összebújtunk.Ő sem akart még szexelni csak elvoltunk.Rá 1 héttel én utaztam le hozzá hétvégén,ott is együtt aludtunk.Szeretjük egymást és 2 hónap múlva összeköltözünk:)De azt hozzáteszem hogy mi is sokmindent megbeszélünk egymással és ha ezt ti már tisztáztátok akkor nincs miért aggódnod.
Sok sikert! :)
szerintem hagyj 1 kiskaput mert lehet h eloben abszolut nem szimpatikus vagy vmi pszihopata. legyen 1 hatterterv h szukseg eseten legyen ahol aludj.
ha minden rendben megy es mar megbeszeltetek h mind2 fel reszerol ok h nincs szex, akkor aludhattok egyutt. vegulis en mar jartam a baratommal es az elso ottalvasoknal sem volt szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!