Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szép alakú csajoknak mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép alakú csajoknak mi a fontosabb?

Figyelt kérdés

Helyes arc, vagy jó test?

Melyik mennyit nyom a latba, ha pl strandon megy oda egy férfi?

(A sztereotípiákat most hagyjuk, mindkettő ugyan azt mondaná, ugyan úgy, csak más lenne a kinézete)

Kort is írhattok

2020. szept. 6. 19:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Általában az arc fontosabb a nőknek. Szerintem ha szép alakúak ha nem, ez igaz. Ezért írtam pasiként, mert nekem is ez a legfontosabb.
2020. szept. 6. 21:19
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Arc. Test annyiból számít csak, hogy ne essen szélsőségbe. De egy kórosan elhízott férfi számomra nem is lehet helyes, mert bizonyos túlsúly már látszik az arcon. De attól, hogy nincs kidolgozva, még lehet vonzó.

Nyilván az abszolút ideál, ha arcra is rendben van, és a testén is látszik, hogy sportol. Nem tökéletesre kipattintott testre kell gondolni, de azért ha mozog az ember valamit, az látszik. Akkor is, ha alapvetően vékony, és akkor is, ha van rajta plusz. A szálkásodás meg teljes egészében étkezés kérdése. Én alapvetően jól étkezem, ha nyitott rá, akkor később ő is dönthet így. Párom is unszolás nélkül kezdett el jobban enni, pedig főztem neki külön, ha szólt, mit szeretne. Látszik is rajta a különbség. Most meg magától veszi a zöldségeket, és áll neki salátázni. Sose kértem rá, magam miatt kezdtem el, és le is szálkásodtam.

Szóval az alkaton lehet változtatni bármikor, ezért voksolnak inkább az arcra többen.

2020. szept. 6. 21:28
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Bár rendszeresen edzek, az alak nem annyira fontos nekem egy férfiban. A mostani barátomnak van egy kis pocakja, de arcra nagyon helyes. Úgyhogy én mindenképp arc párti vagyok.
2020. szept. 6. 22:04
 24/35 A kérdező kommentje:
22:04 milyen magas vagy, és mennyi a súlyod?
2020. szept. 6. 22:32
 25/35 anonim ***** válasza:
163 cm, 52 kg.
2020. szept. 6. 22:51
 26/35 anonim ***** válasza:

Fura kérdés! Ugyanis mindenkinél mást jelent a "helyes" vagy a jó test. A többség átlagos vagy az alatti, mégis azt mondja rájuk a párjuk hogy milyen helyes, milyen jól néz ki. Nekem alig tetszik valaki, számomra tényleg csak a feltúnően jó pasik jöhetnek szóba.

Itt kezdődik egy férfi: [link] én ez alatt teljesen passzív vagyok, igazából észre sem veszem őket.

2021. jan. 9. 15:11
 27/35 A kérdező kommentje:

15:11-es, ezt írtad:

"teljesen passzív vagyok"

Igen,! Egy passzív nyunyó vagy, aki soha nem kap fszt, és ráfogod arra, hogy magasak az igényeid. Valójában a kutyának sem kellesz, ez az én véleményem.

2021. jan. 9. 15:21
 28/35 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez a te véleményed! Mivel nőben hasonló kategória vagyok, így engedelmeddel olyan férfit választok, akivel azonosak az elvárásaink. 29 éves vagyok, nem hinném hogy meg kellene öngyilkolnom magam. Kutyának sem kellek? inkább pont fordítva, ezért is válogathatok, ezért van hogy nem veszem észre az átlag külsővel rendelkezőket. Megtehetem? Meg! A másik sztereotípíát meg megcáfolnám, miszerint ha valaki jól néz ki az bunkó. Végig kitűnő tanuló voltam, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végeztem. Jelenleg nemzetközi és európai üzleti jogi szakjogászként dolgozom. Mit keresek itt(?), jöhet a kérdésed. Néha elkalandozok ilyen helyekre is, mindig tanul az ember. :)
2021. jan. 9. 15:33
 29/35 A kérdező kommentje:
Jólvan Pistike, ügyesen bemagoltad a szózatot. De attól még ocsmány maradsz, és beképzelt.
2021. jan. 9. 15:35
 30/35 anonim ***** válasza:
Kb. ilyen válaszra vártam! :) Nézd, nekem nem lesz se jobb se rosszabb, gondolj bármit. A tenyeredben te tartod a parazsat, nem engem éget. Szerintem koncentrálj az eredeti kérdésedre, ne rám. Egy valamiben megértelek, ez egy anonym fórum, így pro és kontra lehetnek vélemények úgy, hogy mindenki azt képzel bele a másikba amit csak akar. A valóságon ez mit sem változtat! :)
2021. jan. 9. 15:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!