Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép alakú csajoknak mi a fontosabb?
Helyes arc, vagy jó test?
Melyik mennyit nyom a latba, ha pl strandon megy oda egy férfi?
(A sztereotípiákat most hagyjuk, mindkettő ugyan azt mondaná, ugyan úgy, csak más lenne a kinézete)
Kort is írhattok
Arc. Test annyiból számít csak, hogy ne essen szélsőségbe. De egy kórosan elhízott férfi számomra nem is lehet helyes, mert bizonyos túlsúly már látszik az arcon. De attól, hogy nincs kidolgozva, még lehet vonzó.
Nyilván az abszolút ideál, ha arcra is rendben van, és a testén is látszik, hogy sportol. Nem tökéletesre kipattintott testre kell gondolni, de azért ha mozog az ember valamit, az látszik. Akkor is, ha alapvetően vékony, és akkor is, ha van rajta plusz. A szálkásodás meg teljes egészében étkezés kérdése. Én alapvetően jól étkezem, ha nyitott rá, akkor később ő is dönthet így. Párom is unszolás nélkül kezdett el jobban enni, pedig főztem neki külön, ha szólt, mit szeretne. Látszik is rajta a különbség. Most meg magától veszi a zöldségeket, és áll neki salátázni. Sose kértem rá, magam miatt kezdtem el, és le is szálkásodtam.
Szóval az alkaton lehet változtatni bármikor, ezért voksolnak inkább az arcra többen.
Fura kérdés! Ugyanis mindenkinél mást jelent a "helyes" vagy a jó test. A többség átlagos vagy az alatti, mégis azt mondja rájuk a párjuk hogy milyen helyes, milyen jól néz ki. Nekem alig tetszik valaki, számomra tényleg csak a feltúnően jó pasik jöhetnek szóba.
Itt kezdődik egy férfi: [link] én ez alatt teljesen passzív vagyok, igazából észre sem veszem őket.
15:11-es, ezt írtad:
"teljesen passzív vagyok"
Igen,! Egy passzív nyunyó vagy, aki soha nem kap fszt, és ráfogod arra, hogy magasak az igényeid. Valójában a kutyának sem kellesz, ez az én véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!