Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép alakú csajoknak mi a fontosabb?
Helyes arc, vagy jó test?
Melyik mennyit nyom a latba, ha pl strandon megy oda egy férfi?
(A sztereotípiákat most hagyjuk, mindkettő ugyan azt mondaná, ugyan úgy, csak más lenne a kinézete)
Kort is írhattok
Nem a túlsúlyosakra gondoltam, hanem az elhízottakra. Egy Youtube videóban láttam statisztikát. Európa 4. legérintettebb országa vagyunk ebben.
Meg persze az 1 főre jutó alkoholfogyasztásunk sem gyenge
Ha jól tudom a szép testű nők sem egykaptafára válogatnak, vagy igen?
Bajuszos férfiak mit néznek meg egy nőn először? Na kb. ennyire értelmes ez a kérdés is.
19:54-es!
Például egy elhízott nő nagy eséllyel azt fogja mondani hogy arc a fontosabb. Inkább szembe köpi magát, sem minthogy nekiálljon lefogyni. Megideologizálja, és azt mondja: neki a mackósak tetszenek. Holott nem így van, csak tudja hogy arra van kilátása.
Tisztelet a kivételnek! Mégnagyobb tisztelet annak, aki le is fogy.
14.Én voltam kövér és vékony is, az ízlésem nem ettől függött sosem, de grat. hogy te jobban tudod. :)
Mindig az arc számított, mert azt nézem legtöbbször. A tekintetet. Rengeteg információval szolgál, sokat mesél a tulajdonosáról stb, ezért le tudok mondani a kidolgizott testről az arc javára. Viszont szép testűnek egyáltalán nem mondanám magam, ezért így nem is releváns a kérdéshez.
21:08
Remélem senki senkivel nem ért egyet. Ez nem egy véleményformáló kiírás, hanem egy információszerzés okán feltett kérdés. Külön emberek vagyunk, más-más véleménnyel.
Egyik vélemény sem jobb a másiknál. Egyik preferencia sem rangosabb a többinél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!