Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor hogy kell kimagyarázni hogy 29 évesen 8 nmes félszobát bérlek, nincs egzisztenciám illetve karrierem?
Figyelt kérdés
2020. aug. 22. 00:27
11/20 A kérdező kommentje:
lakásra gyűjtöttem, csak elszálltak az árak és inkább elittam. most éppen nem iszom.
2020. aug. 22. 00:51
12/20 anonim válasza:
"egyelőre" "4 millió forint" "pár év alatt"
De különben is milyen szobát bérelsz te?! Hát a múltkor még mamahotelt írtál, most is be vagy baszva??? mondjuk mikor nem, de miért nem költöd prostituáltra? Te f@sz...
13/20 A kérdező kommentje:
A mamahotel csak lesz, mert költözöm haza hamarosan.
2020. aug. 22. 00:52
14/20 anonim válasza:
13.
Anyádék nem fogják hagyni, hogy részegen ámokfuss.
15/20 A kérdező kommentje:
Az meglehet.
2020. aug. 22. 00:54
16/20 anonim válasza:
15.
Úgy fogsz járni, mint Jesse Pinkman.
17/20 anonim válasza:
De igen, szerintem pont, hogy hagyni fogják. VAGY nemsokára majd látjuk a hírekben, hogy
"egy 29 éves alkoholista férfi brutális kegyetlenséggel végzett nyugdíjas szüleivel, az indíték minden bizonnyal az alkohol volt, az elkövető szülei már nem tudták fedezni a fiuk mindennapi alkoholfogyasztását ami veszekedésbe majd végül tragédiába torkollt"
18/20 anonim válasza:
A gengszterség nem annyira jövedelemező szakma?
19/20 anonim válasza:
Ha szobát bérelsz, mondd ezt: saját szobát bérlek, de már keresem a megfelelő lakást magamnak. Mit jelent az, hogy nincs karriered? Munkanélküli vagy? Akkor mondd, hogy aktívan munkát keresel? Kétkezi munkás vagy? Akkor fogalmazz kicsit homályosan. Pl kasszás vagy: kereskedelemben dolgozom. Az egzisztenciáról nem kell beszélni, én még nem kérdeztem erre rá egy pasinál.
20/20 anonim válasza:
Ó ne, most látom, csak a napi 29/F troll vagy. Én meg komolyan válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!