Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor hogy kell kimagyarázni hogy 29 évesen 8 nmes félszobát bérlek, nincs egzisztenciám illetve karrierem?
Figyelt kérdés
2020. aug. 22. 00:27
1/20 anonim válasza:
Milyen ismerkedéskor, Balázs? Amit delirium tremens állapotban hallucinálsz össze magadnak?
2/20 anonim válasza:
Hogy milyen kicsi az ökológiai lábnyomod, és az ablakod alatt nő egy fa, ezenkívül szereted a kutyusokat. Ez így mindjárt jobban hangzik.
3/20 anonim válasza:
"Egy szerencsétlen pancser vagyok, aki tönkretette az életét az alkoholizmusával és az ostobaságával."
4/20 anonim válasza:
A Hajléktalanszállón bérelni kell a szobádat? Ez szomorú. És miért engedik a helyi szociális munkások, hogy igyál?
5/20 anonim válasza:
Próbáltad úgy, hogy "az alkohol tehet róla"?
6/20 anonim válasza:
De azt mond mi van a barna hajú lánnyal? xD Te f@sz...
7/20 A kérdező kommentje:
nem hajléktalanszállón élek (még).
2020. aug. 22. 00:42
8/20 anonim válasza:
és ha a szüleid meghalnak? Akkor oda kerülsz előbb utóbb...
9/20 A kérdező kommentje:
Egyelőre eltartom magam, bár már alig van pénzem, 4 millió forintot elittam pár év alatt. (előtte kuporgattam külföldön dolgozva)
2020. aug. 22. 00:47
10/20 anonim válasza:
9.
Miért nem fektetted be valami értelmesebb dologba?
Ha nekem lett volna valaha is ennyi pénzem... De még a tizede is alig volt egyben, még két éve. De 4 millióból már lehetett volna valami értelemset csinálni, amiből lesz annyi pénz, hogy merevre ihasd magad a "Muslincák választása" kannásborodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!