Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben? Nagyon kiábrándultam belőle.
Figyelt kérdés
A pasim először aludt nálam. Tudni kell, hogy ilyen egészséges életmód, meg testépítő-mániás. Na most az éjszaka alatt, amíg aludtam, kilopózott a konyhába és megette a nyers lazacot a hűtőből, mint egy vadember, ilyen indokkal hogy nagyon éhes volt. Pedig azt direkt neki vettem meglepetésnek másnap ebédre, kedveskedésből. És még ő sértődött meg, hogy mit vagyok úgy oda, majd veszek! másikat! Erre elhajtottam, hogy nálam ma biztosan nem ebédel! Azóta nem is beszélünk. Én reagáltam túl, vagy jogos volt a felháborodásom?2020. aug. 17. 09:07
1/17 anonim válasza:
Nekem is fura, hogy valaki nyersen megeszi a lazacot, de lehet, hogy ő úgy szokta és tényleg nagyon éhes volt. Szóval szerintem kicsit túlreagáltad.
33N
2/17 anonim válasza:
Az előbbi disznó vs. lazac kérdés ihletett meg? =D
3/17 anonim válasza:
"mint egy vadember". :D Szerintem meg csak szimplán éhes volt. Felfújod az egészet, én jót nevettem volna rajta. Legfeljebb annyit mondtam volna neki, hogy most már zsíros kenyeret kell enned ebédre.
4/17 anonim válasza:
Nem az baj, hogy evett, hanem hogy nem is akarta jóvátenni, neveletlen srác aki később még sok problémát tud majd tenni neked.
5/17 A kérdező kommentje:
De nem az a baj, hanem azt mondta, hogy még én vegyek másikat! Neki! Amikor amúgy is drága a lazac!
2020. aug. 17. 09:13
6/17 anonim válasza:
A füstölt lazacot nem feltétlen kell megsütni, na meg ott a lazactatár, meg a szusi.
Ha megette hát megette, de reggel vennie kellett volna helyette másikat!
7/17 A kérdező kommentje:
Meg azt mondja "mit pattogok" ha úgyis neki lett volna, nem mindegy mikor eszi meg?!
2020. aug. 17. 09:18
8/17 anonim válasza:
A stílusa a gáz, nem az, hogy megette. Hogy beszél veled már az elején? Később mit fog mondani? Elküldeném a fenébe!
9/17 anonim válasza:
És ezt a kérdést van, aki komolyan veszi. Amikor itt garázdálkodik a lazacos elmebeteg a kérdéseivel.....
10/17 anonim válasza:
Szegény fiú! Te borzasztó egy sárkány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!