Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt olyan, hogy ismerkedtetek egy lánnyal, aki abszolút az esetetek volt, nagyon megkedveltétek, de hirtelen kiábrándultatok belőle? Mi volt az oka?
Én sajnos azon okok miatt, amiket #1 és #2 ír, nem tudtam kiábrándulni az adott lányból. Elég rossz érzés.
Amitől én kiábrándultam, hogy egy lányról kiderült, hogy alkalmanként füvet szív. Egy másikról meg, hogy dohányzik.
Olyan volt, h külsőre bejött, de aztán megszólalt...buta volt szegény, "egyszerű".
De a te helyzeted nem ilyen. Hogy mi az, ami miatt kiábrándul valaki, azt nem tudom. Az emberfüggő, h ki az, aki ezt elmondja és ki az, aki nem, csak egyszerűen "elkopik". A korrekt az lenne, ha valakinek baja van, akkor elmondja. Az indoklás nélküli hanyagolás éretlen személyiségre vall, gyerekes dolog, ha előtte már volt valami pozitívan induló ismeretség.
Nálatok mit jelent a "fullos csaj" ? Annyian használják ezt, de sosem voltam tisztában a kifejezés definíciójával. Dinnyényi szilikonmell, kacsaszáj, leopardmintás sztreccsnadrág, másfél kiló smink?
Engem az ilyenektől mindig sugárirányú menekülési inger fogott el, csak azért kérdezem.
Épp a héten volt ilyen 😂 kiderült, hogy egy lotyó a dràga.
Még vàlaszolgatok neki, de hanyagolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!