Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés során mik azok, amik alapján kiábrándultok a másikból? Apróbb dolgok is jöhetnek!
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 21:33
1/27 anonim válasza:
Először akkor szoktam csalódni, amikor a nő megfordul. Aztán amikor megszólal.
2/27 anonim válasza:
Ha rasssita/homofób/antiszemita, ha Fideszes, ha büdös, ha retkesek a körmei, ha megpróbál a pénzével vagy a pozíciójával felvágni.
4/27 The Dead and Dreaming válasza:
Sajnos elég sok ilyen dolog van, de számomra talán az a legkiábrándítóbb, ha nagyon negatív megjegyzéseket tesz olyan dologra ami engem is érint vagy olyanokat mond ami nem fér bele az értékrendembe. Illetve az is, ha rájövök például arra, hogy buta. (Sajnos volt már ilyen, hogy azért ábrándultam ki egy lányból, mert jobban megismerve rájöttem erre.) Nekem nagyon fontos az intelligencia és nincs vonzóbb egy okos nőnél. (Számomra.)
5/27 anonim válasza:
Ha parasztosan viselkedik, ha koszos a ruhája, szakadt a cipője, túlzott izzadság szag, száj szag, karomkodas, dicsekves valamivel.
6/27 anonim válasza:
Szerintem ez egyéni, sok embernél más-más dolog. Mindenki magához illōt keres lényegében. Az apró dolog, ami zavar, az másnak akár vonzó is lehet.
7/27 anonim válasza:
Ha nem tud nokedlit szaggatni!
Lehet ez furcsán hangzik, de az nálam alap 🙂
8/27 anonim válasza:
Bekepzeltseg, talan mind kozul a legkiabranditobb, akkor mar az is jobb ha buta, csunya vagy teljesen mas a vilagkepe.
9/27 anonim válasza:
Az agresszió, egoizmus, politizálás, mások szidása, vagánykodás ...és még sok más hasonló negatív dolog.
F38
10/27 anonim válasza:
Érzelmi és lelki sivárság, önzés, dicsekedő vagy agresszív magatartás, tiszteletlenség, alkoholizálás, eltérő világnézet, ápolatlanság. Van még :) csak ezek a leginkább kizáró tényezők.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!