Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés során mik azok, amik alapján kiábrándultok a másikból? Apróbb dolgok is jöhetnek!
Elvakultság bármilyen témával kapcsolatban (még akkor is, ha ő azt kikiáltotta "jó oldalnak" a többit pedig "rossznak"), dogmatikus gondolkodás, "meg kell tenni, mert ezt várja el a világ" érvelés, rivalizálás valami régi ismerőssel, megszállottság, politikusok vagy egyéb "fontos" emberek minden szavának kritika nélküli benyelése, dohányzás-drogozás. Továbbá kutyatartás (én macska-párti vagyok), vagy bármilyen más állat tartása beteges módon /macska puszilgatása, bármilyen nem emberi lény az ágyban stb./
Neten: Szörnyű helyesírás, "ikszdézés".
Külsőre: Túltolt smink, bármilyen nem egészségügyi vagy egyéb módon indokolt plasztikai beavatkozás, kacsaszáj, Schwarzkopf-embléma frizura, cserzett - leginkább amerikai őslakosokra emlékeztető bőr KIVÉVE ha betegségből ered, az más dolog, Zigóta-kapafog (nem szabályos fogsor nem probléma, de a Zigóta-kapafog, már túlzás azért), Boborján-ra emlékeztető lebiggyet száj.
17.
Van aki így csinálja, na. https://www.youtube.com/watch?v=wV-NkG_nn48&t=8s
"Mindenki másképp csinálja" kornyikálta anno az elgété, miért ítélkezzünk hát? Bár én is jobban kedvelem a krumpúlihámozó egység bevetését, esetleg egy sima kést, de hát szabad világban élünk. Még.
19.
Idáig rendben, de utána nem mossa ki instant? Engem pl. zavar a körmöm alatt bármi is. Rövid körmeim vannak, de ha bemegy alá valami az majdnem fáj, így jobb kimosni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!