Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés során mik azok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés során mik azok, amik alapján kiábrándultok a másikból? Apróbb dolgok is jöhetnek!

Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 21:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
30%

Elvakultság bármilyen témával kapcsolatban (még akkor is, ha ő azt kikiáltotta "jó oldalnak" a többit pedig "rossznak"), dogmatikus gondolkodás, "meg kell tenni, mert ezt várja el a világ" érvelés, rivalizálás valami régi ismerőssel, megszállottság, politikusok vagy egyéb "fontos" emberek minden szavának kritika nélküli benyelése, dohányzás-drogozás. Továbbá kutyatartás (én macska-párti vagyok), vagy bármilyen más állat tartása beteges módon /macska puszilgatása, bármilyen nem emberi lény az ágyban stb./

Neten: Szörnyű helyesírás, "ikszdézés".

Külsőre: Túltolt smink, bármilyen nem egészségügyi vagy egyéb módon indokolt plasztikai beavatkozás, kacsaszáj, Schwarzkopf-embléma frizura, cserzett - leginkább amerikai őslakosokra emlékeztető bőr KIVÉVE ha betegségből ered, az más dolog, Zigóta-kapafog (nem szabályos fogsor nem probléma, de a Zigóta-kapafog, már túlzás azért), Boborján-ra emlékeztető lebiggyet száj.

2020. júl. 3. 22:29
 12/27 anonim ***** válasza:
73%
Köpés. Az se mentesít, ha focista, és meccsen történik 😄
2020. júl. 3. 23:22
 13/27 anonim ***** válasza:
14%
Nem retkesek a körmei csak pl krumplit pucolt/virágot ültetett te buta 2-es. Azért nem tudod milyen ezek után a köröm mert még éltedben nem dolgoztál csak klikkelgettél és anyu kiszolgált.
2020. júl. 4. 00:11
 14/27 anonim ***** válasza:
14%
12 elgondolkodhatnál miért támad kedve mindenkinek pont téged leköpni :D
2020. júl. 4. 00:13
 15/27 anonim ***** válasza:
71%
🤦Nem engem, te zseni! A földre.
2020. júl. 4. 00:18
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Vaskalaposság, karótnyeltség, butaság, anyagiasság, sikerember felfogás és további divatos egyen-felfogások, a saját gondolatok hiánya, ha szemétkedik a gyengébbekkel, és ha a szíve mélyén örül ha meghalt egy családtagja mert övé az örökség, ha nyápic a hangja de ennek ellenére ordít, és ha a szavamba vág.
2020. júl. 4. 00:20
 17/27 anonim ***** válasza:
77%
Azért normális ember kisikálja a körmeit egy randi előtt, ha te nem, az elég nagy baj. Amúgy a krumplipucolás közben miért lenne retkes a köröm? Valamit szarul csinálsz szerintem, létezik hámozó, nem a körmöddel kell ám lekaparni a héját. Ne magadból indulj ki, vannak azért nálad jobban sikerült emberek is!
2020. júl. 4. 00:21
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

17.

Van aki így csinálja, na. https://www.youtube.com/watch?v=wV-NkG_nn48&t=8s

"Mindenki másképp csinálja" kornyikálta anno az elgété, miért ítélkezzünk hát? Bár én is jobban kedvelem a krumpúlihámozó egység bevetését, esetleg egy sima kést, de hát szabad világban élünk. Még.

2020. júl. 4. 00:26
 19/27 anonim ***** válasza:
45%
Látszik hogy sose pucoltál újkrumlit, se semmiféle olyan zöldséggel nem volt dolgod ami fog. Nem hiszem hogy a világ legnagyobb hibája és kiábrándító tényezője ha valaki ezekhez a műveletekhez nem kesztyűt használ... ugyanis a hámozó ellenére meg kell fognod a krumplit, pl. Nem lehet mindent kimosni hiába sikálod mert megfogja a szín, de kinek is magyarázom... Életedben nem csináltál ilyet. És ehhez az intelligenciának semmi köze, hogy valakinek nem az a legfőbb dolga az életében hogy félti a kezét mert még hülyén fog kinézni a körmös szelfin... épp hogy az intelligens emberek főznek egészséges ételt többnyire, ill kertészkednek.
2020. júl. 4. 00:28
 20/27 anonim ***** válasza:
54%

19.

Idáig rendben, de utána nem mossa ki instant? Engem pl. zavar a körmöm alatt bármi is. Rövid körmeim vannak, de ha bemegy alá valami az majdnem fáj, így jobb kimosni.

2020. júl. 4. 00:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!