Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki tetszik nektek, randiztok, de rosszakat hallotok róla, hogy pl. ha lány, könnyűvérű, ha fiú, minden lánnyal lefekszik, kiábrándultok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 23:25
1/9 anonim válasza:
Saját tapasztalat, az nálam alap. Nem érdekelnek a susogások.
3/9 anonim válasza:
Hát amíg csak hallom, az lehet hamis is.
De ha kiderül, hogy valóban így van, igen, kevésbé vonzó a csapodár férfi, mint a mélyen érző, akinek a szex a szerelmet jelenti.
4/9 anonim válasza:
Egyébként nekem attól is függ, hogy ki mondja. Ha mondjuk valami kollégától vagy félig-meddig ismerőstől hallom, aki szintén az ismerősének az ismerősétől hallotta, akkor lehet, hogy elhessegetem a gondolatot, de ha mondjuk az egyik legjobb barátom mondja, aki mindkettőnket jól ismer, akkor elgondolkodnék.
5/9 anonim válasza:
Valamikor régen még hallgattam más véleményére, és emiatt leépítettem azt az embert, akiről rosszakat mondtak. Pár év után kiderült, hogy az illető egyáltalán nem olyan.
Azóta is sajnálom, hogy így bedőltem a rosszindulatú pletykáknak,de akkor nagyon megtanultam, hogy nem adok senki véleményére, csak a saját tapasztalatomban bízok.
Nagyon sok az irigy ember, aki csak felületes információval rendelkezik, de kényszeres beszélhetnékje van, és úgy adja át a valósnak vélt infókat.
7/9 anonim válasza:
Attól függ, ki mondja. Engem mentett már meg legjobb barátnőm, hogy ő ismerte az illetőt és valóban olyan volt a természete.
8/9 anonim válasza:
7: Ez érdekes, mitől mentett meg?
9/9 anonim válasza:
Egy szoknyavadász alaktól, aki kolis csoportban akart csajokat felszedni, meg ilyen tök gáz volt, csak én erről nem tudtam. Aztán mondta barátnőm, hogy ő ismeri meg meg is tudja mutatni ezeket a bejegyzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!