Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin csók könnyűvérűség? Mit gondoltok? (20-on éves korosztály)
Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 11:58
1/8 anonim válasza:
nem, a könnyűvérűség az ha megfelelő bizalom és kapcsolat nélkül lesmárolhat és megdughat
ha úgy érzed megtaláltad akit keresel és kölcsönös is, akkor egyáltalán nem könnyűvérűség
2/8 anonim válasza:
Szerintem az. Mármint, ha klasszikus értelemben vett csókra gondolsz. Egy találkozás után (ami max 6 óra, de az már hosszúnak számít sokaknál) még nem érzem úgy, hogy olyan szintű lenne az ismerettség, számomra.
3/8 anonim válasza:
Nem, nem az. Sőt első randin szexelni sem az. Viszont elvárni a férfitól, hogy eltalálja egyértelmű jelek nélkül, hogy mikor kell megcsókolni egy nőt (mert van aki ELVÁRJA 1. randin, van aki meg rögtön dob ha 5. előtt megpróbálja...).
5/8 anonim válasza:
Attól függ. Ha már régóta ismeritek egymást, de randi hivatalosan most van először, akkor akár bele is férhet. Ha eddig nem ismerted, akkor nekem nagyon gyors.
7/8 anonim válasza:
Éljen soká a dogmatikus pontozás!
Tudjátok mit? Aki nem csókolózik első randin az halvérű, fúj, maradi.
Tessék, itt a dogma, amire vártatok. Hurrá?
8/8 anonim válasza:
Én könnyűvérűnek tartottam volna magam, ha első randin smárolok a kiszemeltemmel, de aztán megismertem a páromat, és eléggé akartam, hogy a számban legyen a szája már az első randin is. Személyfüggő ez, nincs erre egyetemes skála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!