Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha idegen lányok 5-6 os pasinak taksálnak az Interneten (10ből) a való életben miért megy nehezen a csajozás?
Figyelt kérdés
ennyire piacképtelen egy átlagos kinézetű pasi? vagy folyamatosan hazudnak nekem ezek a lányok és igazából rosszabb kanci vagyok?
F/29
2020. aug. 2. 08:54
1/11 anonim válasza:
Úgy gondolják, hogy 9-10es pasi jár nekik, mivel genetikai felsőbbrendűséggel születtek: van rajtuk lyuk.
2/11 anonim válasza:
Büdös a szád, mulya vagy élőben, életképtelen, szarszagod van, nincs humorod és még sorolhatnám, hogy való életben mik lehetnek a taszító tényezők. Mikor érted meg, hogy nem minden a külső?
3/11 A kérdező kommentje:
Élőben egy jó kedélyű, humoros, kedves pasi vagyok.
Csakhogy nem elég szép, úgy látszik.
2020. aug. 2. 09:02
4/11 anonim válasza:
Írtam neked, hogy mutass kèpet, úgy nehèz lesz, ha válaszra sem méltatsz.
5/11 anonim válasza:
Nem tudják feldolgozni, hogy te híresség vagy, félnek tőled.
6/11 anonim válasza:
Alkoholista fejedet láttuk múltkor. Az csak erős jó indulattal 6os.
7/11 anonim válasza:
Nem akarják megmondani, hogy a külsőd 2-3 ezért felkerekítik 5-6ra.
Nem elég hogy ronda vagy, büdös is.
"Élőben egy jó kedélyű, humoros, kedves pasi vagyok."
Nem vagy az, csak azt hiszed magadról. Mindenki azt hiszi magáról, hogy kedves és vicces.
8/11 anonim válasza:
Mert a nők nem érik be az átlagos külsejű férfiakkal. Azt gondolják, hogy nekik alanyi jogon jár a jóképű, magas, kigyúrt pasi.
9/11 anonim válasza:
Szó nincs itt magaskigyúrt pasiról. Többször is írtál már ki kérdést arról, hogy alkesz vagy. Felőlem lehet valakinek 10-es külseje is, ha dülöngélve, botladozva, látványosan bebaxva jelenik meg, piaszaga van, vörös a feje vagy épp remeg és agresszív, mert még nem volt meg neki a két rövid a reggeli kávé mellé, akkor többet látni sem akarom.
10/11 anonim válasza:
Már itt is van a válasz 😂😂 Tényleg ötletem sincs, hogy miért nem kellesz a nőknek...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!