Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha idegen lányok 5-6 os...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha idegen lányok 5-6 os pasinak taksálnak az Interneten (10ből) a való életben miért megy nehezen a csajozás?

Figyelt kérdés

ennyire piacképtelen egy átlagos kinézetű pasi? vagy folyamatosan hazudnak nekem ezek a lányok és igazából rosszabb kanci vagyok?

F/29

2020. aug. 2. 08:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
Úgy gondolják, hogy 9-10es pasi jár nekik, mivel genetikai felsőbbrendűséggel születtek: van rajtuk lyuk.
2020. aug. 2. 08:56
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Büdös a szád, mulya vagy élőben, életképtelen, szarszagod van, nincs humorod és még sorolhatnám, hogy való életben mik lehetnek a taszító tényezők. Mikor érted meg, hogy nem minden a külső?
2020. aug. 2. 08:58
 3/11 A kérdező kommentje:

Élőben egy jó kedélyű, humoros, kedves pasi vagyok.

Csakhogy nem elég szép, úgy látszik.

2020. aug. 2. 09:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Írtam neked, hogy mutass kèpet, úgy nehèz lesz, ha válaszra sem méltatsz.
2020. aug. 2. 09:09
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudják feldolgozni, hogy te híresség vagy, félnek tőled.
2020. aug. 2. 09:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholista fejedet láttuk múltkor. Az csak erős jó indulattal 6os.
2020. aug. 2. 09:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem akarják megmondani, hogy a külsőd 2-3 ezért felkerekítik 5-6ra.

Nem elég hogy ronda vagy, büdös is.

"Élőben egy jó kedélyű, humoros, kedves pasi vagyok."

Nem vagy az, csak azt hiszed magadról. Mindenki azt hiszi magáról, hogy kedves és vicces.

2020. aug. 2. 10:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert a nők nem érik be az átlagos külsejű férfiakkal. Azt gondolják, hogy nekik alanyi jogon jár a jóképű, magas, kigyúrt pasi.
2020. aug. 2. 10:32
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
Szó nincs itt magaskigyúrt pasiról. Többször is írtál már ki kérdést arról, hogy alkesz vagy. Felőlem lehet valakinek 10-es külseje is, ha dülöngélve, botladozva, látványosan bebaxva jelenik meg, piaszaga van, vörös a feje vagy épp remeg és agresszív, mert még nem volt meg neki a két rövid a reggeli kávé mellé, akkor többet látni sem akarom.
2020. aug. 2. 10:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Már itt is van a válasz 😂😂 Tényleg ötletem sincs, hogy miért nem kellesz a nőknek...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2020. aug. 2. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!