Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen taktikával érdemes az interneten csajokkal csevegni?
Nekem eddig még csak egy lemondott randi jött össze, pedig próbálkoztam több társkeresőn is. Amikor szóba állok egy csajjal mit érdemes inkább csinálni? Mi az amit rosszul csinálhatok?
A. Beszélgetni vele normálisan az érdeklődési köreiről, találni valami témát, és arról csevegni. Csak ennyi, semmi extra.
B. Leszólítani, mint egy idióta, mondani milyen jól néz ki, és mindenféle ilyesmi hülyeségeket.
Próbálkoztam mindkettővel. Az a baj az A variációval, hogy a legtöbb lánynak alig van hobbyja, amiről cseveghetnék. Beírják, hogy szeretnek utazni, meg új emberekkel találkozni. Na bumm neki, most komolyan, ki nem? A Tinderen meg még ennyit sem írnak ki, aztán keresik a szerelmet. Gratula.
(huszonéves férfi)
A=megfelelési kényszer,vagyis garantálható bukás.
A Bébe meg nincsen taktika,nem átgondolt,plusz nyalizással nyit,vagyis ugyanz mint az A lényegében.
Nem kell taktikázni. Én sorra köszönök el azoktól, akiknek a beszélgetés valamiféle "adategyeztetésből" áll, kérdezgetnek, válaszolok, és azt várják, hogy én is kérdezgessek.
Az igazán jó beszélgetéseim, amikből lesz is valami teljesen spontának, kb. olyanok, mintha egy kertipartin összefutnék valakivel és elkezdenénk lazán csevegni mindenféléről, ami épp eszünkbe jut. Menet közben pedig úgyis kiderülnek az "adatok" is.
Ezzel nem jutottam sokkal előbbre.
#5: "Nem kell taktikázni". Naja. Tipikus lány. A férfiak jelentős része pont arról híres, hogy sosem hazudik vagy taktikázik :)
"mintha egy kertipartin összefutnék " na igen, valami ilyesmi a lényeg, hogy spontánnak tűnjön az egész, nem szabad nagyon erőltetni.
Amúgy jellemző, hogy a többség az nem fog visszaírni, ezért kell minél többnek írni. A kezdésre pedig nincs semmi varázsszó, van amikor egy egyszerű sziára érkezik válasz, van amikor írok valami normális szöveget, és semmi válasz nem jön. Nőknél ne keress logikát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!