Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legkellemetlenebb vagy legrosszabb "élménye" az internetes pasizással/csajozással kapcsolatban?
egy bűn ronda pasi hívott randizni aki nem a saját képével ismerkedett amikor webcamon megláttam fújj
addigra persze megvolt neki a teló számom stb na akkor szám csere lett..
Szerencsére engem elkerültek a magukat másnak kiadó emberek.Egy volt,aki 170 cm-nek mondta magát,én meg úgy voltam,h belefér mert én meg 172 vagyok.Egész jól alakult a dolog,megvolt a szimpátia,beszéltünk webcamon...Minden ilyesmi.Majd amikor találkoztunk,de csak az orromig ért.Biztos én nőttem.:)
A legkellemesebb,az 1 srác volt,akivel nem voltunk együtt sokáig,de félelmetesen jó volt az ágyban.
És nem gondolnak rá ilyenkor, hogy felesleges hazudni, mert úgy is kiderül?
Az a legszánalmasabb aki más képével páváskodik...
Csúnya volt a csaj. Eddig 2x találkoztam netes csajokkal, a citrom-törvény jól jön ilyenkor. Meglátod, nem jön be, közlöd, hogy citrom-törvény, és lelépsz.
(citrom-törvény, annak, aki nem nézne így jártam anyátokkalt: Ha a csaj nem jön be, az első öt percben indoklás nélkül leléphetsz)
én megláttam, felismertem, de negativ csalodás volt kicsit, aztán sétáltunk egyet és azóta nem találkoztunk, nem lett volna rossz, de közvetlen utána 2-3 hétig nekem nem volt kedvem, aztán mire úgygondoltam hogy mégiscsak jólenne akkormeg már ő nem akart, na ez van...
ez egyben a legkellemesebb és legkellemetlenebb is, ez az egy volt eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!