Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjak randira egy bolti eladólányt aki őrülten tetszik?
kicsit ciki lenne a kasszánál megkérdezni... vagy egyszerűen csak kérdezzem meg?
arra gondoltam még hogy megvárom a boltzárást és mikor jön kifelé leszólítom.
annyira kívánom hogy fizikai fájdalmat érzek hogy nem érinthetem meg.
F/29
Nagyon egyszerű.
Te: "Hadd kérdezzem meg: van barátod?"
Csaj: "Miért?"
Te: "Nagyon tetszel nekem. Van kedved munka után meginni egy kávét?"
Max nemet mond, ne legyél beszari.
Szóval ez is csak a dugóhúzóról szól magyarán nem érzelmeid vannak hanem testi vágyaid.
Amúgy mi van ha már házas? Ismered, beszélgettél már vele? Próbáld meg egyszer legfeljebb nemet mond.
A stílusod felismertem. Te vagy az akinek a társkeresőn nem jött össze a csaj és erőszakkal megcsókoltad és a csaj tiltott te pedig róla ábrándoztál hogy milyen lehet majd a sex vele ezután. Ugyanúgy írt mint te.
Majd kidob a biztonsági őr vagy a másik pénztáros kollégája.
Jézusom.. adja az Isten, hogy ne fussak veled össze Budapesten és ne szemelj ki!
🙏
Kérdezd meg tőle hogy telik a napod.
Hogy bírod ezt a nagy meleget, valami ilyesmivel kéne indítani. Figyeld mit és hogyan mondja ezekből le tudod szűrni hogy érdemes-e tovább próbálkoznod.
Ha izzik a levegő akkor sínen vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!