Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjak randira egy bolti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjak randira egy bolti eladólányt aki őrülten tetszik?

Figyelt kérdés

kicsit ciki lenne a kasszánál megkérdezni... vagy egyszerűen csak kérdezzem meg?

arra gondoltam még hogy megvárom a boltzárást és mikor jön kifelé leszólítom.

annyira kívánom hogy fizikai fájdalmat érzek hogy nem érinthetem meg.

F/29

2020. aug. 1. 13:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%
Ez megintcsak nem a lelki kapcsolódásról szól hanem rólad. Garantált a nem ezt most megmondom neked. Kár is beégetni magad.
2020. aug. 1. 13:55
 2/19 anonim ***** válasza:
80%

Balázska amikor a reggeli sört és felest veszed, akkor böfögj rá egy majkrém-pálinka szagú kombót és kérdezd meg van-e kedve eljönni veled randira. De feltétlenül említsd meg, hogy extrém vastag a farkad amivel 40-es nőket szoktál idomítani. :D

Jah, és hogy mentális problémáid is vannak de csak akkor amikor nincs pénzed piára. :DDD

Tuti siker! :D

2020. aug. 1. 13:59
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

Sehogy.

Pár hónapig voltam bolti eladó és kimondhatatlanul utáltam, amikor megpróbáltak randira hívni. Azt se tudja ki vagyok, én pedig még az arcára se emlékeztem, könyörgöm, mit gondolt?

Párszor volt, hogy láttam, hogy engem vártak a boltzáráskor. Na ilyenkor volt az, hogy felhívtam a bátyámát vagy egy barátnőmet, hogy jöjjön elém, mert nincs az az isten, hogy én kettesben maradjak vele.

22/L

2020. aug. 1. 14:06
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
1: Hogy a viharban lenne bárkivel lelki kapcsolódásod, ha soha még egy kávét sem ittál vele?
2020. aug. 1. 14:06
 5/19 A kérdező kommentje:

2 : gyakran veszem ott a piákat, főleg pet palackos bort, meg sörikét. :)

Viszont ez a kislány nagyon tetszik tényleg.

2020. aug. 1. 14:07
 6/19 A kérdező kommentje:

3 : márpedig én el fogom hívni, ölelni akarom, csókolni, szorítani a kis meleg testét.

Már arra is gondoltam hogy elrabolom.

2020. aug. 1. 14:09
 7/19 anonim ***** válasza:
75%

Elrabolod? Ugye ez csak egy vicc?

Neked nem szabadna szabad lábon élned Balázska!

2020. aug. 1. 14:14
 8/19 anonim ***** válasza:
74%
Uh bakker..ilyen hatása lenne a kannásnak?
2020. aug. 1. 14:25
 9/19 anonim ***** válasza:
29 éves...és ezt sem tudja... a lélegzés megy?
2020. aug. 1. 14:41
 10/19 A kérdező kommentje:

na jó, most elmegyek ebbe a boltba és kitálalok neki ha ott lesz.

majd megírom mi volt.

2020. aug. 1. 14:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!