Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első perctől fogva 100%ig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első perctől fogva 100%ig tetszett a parotok?

Figyelt kérdés

Megismertem egy sracot, aki nem feltétlenül az esetem. El kezdtünk randizni. Ilyen még sosem volt velem, tudom iszonyatosan hülyén hangzik, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Várom, hogy írjon, várom, hogy találkozzunk. Igazából de, tetszik, mégis elbizonytalanodom, hogy mellem való-e. ( félreértés ne essék, nem azért irtam ezt, mert én jobb lennék nála vagy bármi)

Szoval az lenne a kérdésem igazából, hogy ez normális?

2020. júl. 30. 00:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%
Volt olyan aki nem, utólag meg is bántam nagyon.
2020. júl. 30. 00:21
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Ez normális, senki sem tökéletes amúgy és hiába van egy ideálja az embernek van amikor valakiben a humora, a kisugárzása vagy épp a jó dumája az amibe belehabarodik az ember. :)
2020. júl. 30. 00:59
 3/19 anonim ***** válasza:
52%
1000% -ig tetszett. Nem bánok semmit. Azóta tudom, h mi a szerelem. Két évig tartott. Első volt, de tudom, h nem az egyetlen. Ez rólam szólt, és nem róla. Hogy ezt ma már tudom, neki köszönhetem.
2020. júl. 30. 00:59
 4/19 anonim ***** válasza:
51%
Igen.
2020. júl. 30. 01:09
 5/19 anonim ***** válasza:
53%

Mármint arra a kérdésre a válasz az igen, hogy normális.

:)

2020. júl. 30. 01:10
 6/19 anonim ***** válasza:
57%
Én eddig konkrétan csak olyan emberekbe szerettem bele, akik első ránézésre nem tetszettek.
2020. júl. 30. 02:01
 7/19 anonim ***** válasza:
59%
Nem. 2-3 hónapig nem voltam biztos abban, hogy akarom-e ezt vagy sem vele. Közrejátszott az is, hogy előtte nagyot csalódtam és lelkileg is nagyon mélyen voltam (túlterhelt), mikor megismertem, ezért nem is vágytam kifejezetten a kapcsolatra. De ő sem volt az a típus, akitől első látásra elaléltam. Semleges volt, a tettei és a társasága adták hozzá azt a pluszt, amitől beleszerettem. Soha nem szeretett még így, ilyen tisztán és "tisztességesen" senki, soha nem szervezte ennyire velem az életét senki és nem viselkedett senki még a hátam mögött is ennyire tisztelettel velem és a kapcsolatunkkal szemben. Két hete jegyzett el. :)
2020. júl. 30. 02:37
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. júl. 30. 03:26
 9/19 anonim ***** válasza:
37%

Nem.Sőt...nagyon nem. Egyszerűen annyira megfogott a személyisége, hogy egy idő után egész másként láttam.

Ugyanakkor nagyon ápolt és ha összességében nézem nagyon férfias. Soha senkire nem tudtam még így felnézni. Nyilván ehhez az is hozzájárult hogy fiatalon hajlamos voltam inkább külső alapján választani és a kapcsolat során jött ki az eltérő értékrend vagy gondolkodás.

2020. júl. 30. 06:05
 10/19 anonim ***** válasza:
46%
Létezik lassan kialakuló szerelem is, én is tudok ilyenről a környezetemben. Szóval nyugodtan randizgass a sráccal, még lehet a dologból komoly kapcsolat. A lényeg csak, hogy ha érzelmek kerülnek szóba közöttetek, akkor légy őszinte vele, ne játszd meg, hogy jobban tetszik, mint amennyire valójában tetszik. Ez így korrekt. S ha valóban vonzódik hozzád, akkor kész lesz várni.
2020. júl. 30. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!