Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tartottátok már egy lánytól a távolságot azért mert túlságosan tetszett nektek?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 16:59
2/10 anonim válasza:
Csak akkor ha azt láttam, hogy szinte semmi esélyem.
4/10 anonim válasza:
Igen, de nem tudom miért csináltam.
5/10 anonim válasza:
Tartottak. Husz ev mulva a kalapom melle tuzhettem a vallomasokat.
6/10 anonim válasza:
Igen, én konkrétan szerelmes lettem belé. Neten kezdtünk el beszélgetni, aztán végül találkozás lett belőle. Első pillantásra totál belezúgtam, olyan volt, mintha villám csapott volna belém, és megszűnt körülöttem létezni a világ. 9 évvel volt fiatalabb nálam, és tapasztalatlan elsőéves egyetemista volt, a szülei tiltották a fiúktól, amit én tudtam is, ezért nem mertem neki elmondani az érzéseimet, de valószínűleg egyébként sem lett volna belőle semmi, bár utólag sokszor gondolkodtam azon, hogy mi lett volna, ha mindent bevallok neki.
8/10 anonim válasza:
Huh velem volt ilyen, egyetemen borzasztóan tetszett egy fiú, egyszer bemutatkoztunk és voltunk közös társaságban, onnantól nem köszönt mindig néztük egymást és nem köszönt. Nemrég egy buliban összefutottunk (már 2 éve nem láttam, én most végzek ő már 2 éve) és részegen odajött, random eémondta, hogy annyira idealizalt h nem akart csalodni ezert nem lépett, meg azt hitte ugyse vagyok okos csak szép.... Na nekem itt ő teljesen összeomlott mint kép:D fuj
9/10 anonim válasza:
8-as tényleg, és ez az agytröszt diplomát is fog kapni aki azt hiszi hogy a szép arc, jó test anatómiailag kizárja a jól működő agyat :DDD Azt még megértem hogy iq nullák között sokan élnek ebben a hitben, na de azt a csávót hogyan vették fel az egyetemre így?
10/10 anonim válasza:
Kb annyiszor, ahányszor keresztben próbáltam vinni a létrát az erdőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!