Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal, aki már az ismerkedési szakaszban is túlságosan tapad rátok?
Ha tetszik, akkor mindenképpen ágyba vinném, utána majd alakul.
Lehet lepontozni :)
Szerintem ez már most intő jel, nem tud valaki ennyire meghasonulni.
Aztán majd azon veszed észre magad, hogy birtokolni akar, követelőzik, és ki akar sajátítani.
Nő vagy fèrfi?
Csak kíváncsiságból, mert mindkét nemből van, aki ezt csinàlja...
Volt egy ilyen próbálkozásom, egy hónap után szegény pasit úgy elküldtem melegebb éghajlatra, lehet, azóta sem ért oda..
Először csak kevesebbet írtam neki vissza, csináltam a dolgom, ahogy fentebb tanácsolták. Aztán erre rákapcsolt, hogy jajj mi a gond, jajj már aggódott, hogy mi van meg ilyenek. Aztán utána írtam neki, hogy rohadtul szeretnék már megenni egy tál levest anélkül, hogy közben 40 üzenetet kelljen váltani, pl. hogy elég meleg lett? nem túl meleg? nem fog elégni a nyelvem? finom? teszek bele sót? azt hittem megőrülök. De ha nem válaszoltam csak még rosszabb lett. Végül úgy alakult, hogy egy műtétemet több mint egy hónappal előrébb hozták, amit persze neki nem mondtam el, mert idegrohamot kaptam volna, ha az altatásból felébredve azt látom, hogy ott virraszt az ágyam mellett.. De előtte kifakadtam egyszer neki, mikor megint 2 percenként írt valami hülyeséget, hogy nekem erre most nincs időm, és majd beszélünk később, de jó lenne ha nem merülne 3x le a telefonom napi szinten az állandó pittyogástól.
Másnap bevonultm a kórházba másnap reggel, így offline voltam kb 2 egész napig, talán 3 is. Mire visszatértem a cyber világba, le voltam tiltva és többet nem hallottam róla. :)
Az alatt az egy hónap alatt éveket öregedtem. AMúgy rendes srác volt meg minden, de ez nem nekem való. Másnak meg valószínűleg az lenne a legnagyobb baja, hogy már 20 perce nem írt a pasija (itt is van pár 100 hasonló kérdés)... Én bármit megadtam volna egy kis nyugiért :)
Egyszómintszáz kizárt dolog, mert nem.
Hát ha szép szó nem használt akkor felejtős. Hacsak nem akarsz beleőrülni.
Ezekkel az a baj, hogy valahol tán azt hallották, hogy a másiknak érezni kell a törődést csak épp nem bírják felfogni, mennyi az annyi. Nem veszik észre, mennyire túlzásba viszik és ez mennyire zavaró.
A másik aki nem rendelkezik elegendő önbizalommal és az örökös kapcsolattartással saját magukat nyugtatják, nekik kell a kapcsolattartás általi visszajelzés, mert rövid kapcsolat nélküli idő alatt elbizonytalodnak, elkezdenek szorongani.."jaj, mivan, miért nem jelentkezik" stb.
Vagy pedig birtoklási kényszerük van, minden pillanatban muszáj kontroll alatt tartaniuk a kiszemeltet és ezt a non-stop kommunikációval oldják meg. És régen rossz, ha egyszer nem írsz vissza időben. Elkezdi gyártani a teóriákat, miért is nem írsz vissza. Ez persze a kezdeti szakaszban még kicsit visszafogottan működik, de később majd teljes erővel zúdul rád.
Sajnos más opciót nem látok. De szerintem bármelyik is... felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!