Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal, aki már az ismerkedési szakaszban is túlságosan tapad rátok?
Szerintem aki ezt csinálja, annak nincs túl sok önbizalma.
Ez soha nem arról szól, aki kapja az üzeneteket, hanem 100%-ban arról, aki küldi.
Még ha tetszene is az illető nagyon, úgy le tudnà ezzel rombolni a vonzalmamat, mert úgy gondolnàm, hogy magányos, szerencsétlen, belém kapaszkodik, függ, és ez nem vonzó.Gyengének és gyámoltalannak tartanám.Az megint más, hogyha folyamatos az érdemi kommunikáció közöttetek, de valószínűleg akkor nem tapadásnak élnéd meg.
Másfél hétig bírta, mondjuk az a férfi elég meredek volt, mert hívogatott és "hát csak tudni akarom...esetleg..nem e egy másik férfival vagy..haha csak vicceltem" (NEM).
Az is folyamatosan írt, ha nem válaszoltam, akkor biztosan valami gáz van. Aztán elmentem másik városba egyik barátnőmhöz egy estére, berúgva felhívott, miközben jól kellett volna magamat érezni baráti beszélgetés közben, felhívott és hőbörgött a telefonba részegen, hogy én biztosan megcsalom. Majd bocsánatkérés. Utána megmondtam neki, hogy ez nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!