Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy nagyon nagyon tetszett neked valaki, de olyan jellemhibájáról szereztél tudomást, hogy nem jöttél vele végül össze? Mi volt a hibája?
1 shegghulye volt
2 narcisztikus onzo phasz volt
az utobbiba mondjuk kicsit beleestem es vegulis o "dobott" (3 randi utan) de visszagondolva hala egnek, nagyon toxikus kapcsolat lett volna.
az elsobol meg kiabrandultam egy beszelgetes utan:D
nem számított neki semmi, csak a pénz a pénz és a pénz, és nem csak ő hanem az egész családja is ilyen volt, szóval a testvére is a szülei is.
Nem voltak húde gazdagok, de csak akkor volt boldogság ha van pénz...
Rettenetesen önző volt és egoista.
Csak azt látta velem kapcsolatban, amit látni akart. Rosszul ítélt meg.
Nem küzdött a kapcsolatunkért.
-döntésképtelenség (annyira durván, hogy komoly döntéseket nem tudott meghozni, inkább húzta az időt)
-durva önbizalomhiány
22/f
1. Nem jellemhiba, de két pasi volt, aki nem volt elég igényes, nem voltak jó illatúak...
2. Volt egy srác, aki borzasztóan sokat beszélt a semmiről, nagyon untatott szegény. Tényleg, órákat. :(
3. Szintén nem jellemhiba, de volt 3 pasi, akikkel nagyon rossz volt a szex. Ebből az egyik még egy basáskodó manusz is volt, szóval...
4. Egy pasimról 8 hónap után derült ki, hogy nyugtatókon él... amikor egy este nálam aludt, és otthon felejtette a gyógyszerét, nagyon összevesztünk, féltem tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!