Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a (fájdalmas) tapasztalatok, amiket eddigi kapcsolataid által szereztél?
Az egyik, hogy amikor ott voltam vele/neki túl természetesnek vette az egészet és konkrétan le*zart... Mindig minden fontosabb volt mint én. Pedig én érte mindent megtettem, kiálltam mellette, szerettem, óvtam, megbecsültem, de úgy látszik ez kevés a mai férfiaknak.
Úgy gondolta, hogy én csak beszélek neki, és úgyse fogom elhagyni, mert szeretem. Amikor meg bekövetkezett a baj, már késő volt kapálózni...
Sajnálom, hogy csak akkor jó egy ember amikor már nincs és nem is lehet többé.
Mindenesetre remélem ő tanult belőle, és sajnálom, hogy így ért véget kettőnk között.
A lényeg az, hogy ami nem megy nem kell erőltetni. Egy ember kevés egy kapcsolathoz!
Hány éves vagy kedves utolsó? Amit leírtál hááát, csak tátottam a számat...
Nekem amúgy az volt a legrosszabb, mikor 6 év után kiderült, hogy nem volt boldog mellettem, és hogy 1 évig másba volt szerelmes, én meg nem láttam tisztán mert én is az voltam csak én belé..., vagy amikor megmondta, hogy szeret belém rúgni, és lelkileg terrorizálni, az is jó volt, más nem volt ilyen többi kapcsolatom nagyon jó, a mostani meg pláne :)
Lelkileg:
Nem szabad megbízni senkiben, nem szabad egyszerre túl sokat áldozni a másikért, nem szabad elvakultan szeretni.
Ne hallgass a rosszmájú megjegyzésekre, fogd fel idővel a jeleket, hogy megcsalnak. Bármit vágjanak is a fejedhez, nem szabad mást tenned, mint amit te szeretnél.
Testileg:
Fél év alatt csak 3-4 alkalommal feküdtünk le, mindegyik iszonyúan fájt.
Jó oldal:
Megtanultam profin orgazmust színlelni, megerősödtem lelkileg.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!