Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jonne be jobban, egy gornyedt hatu, pupos vekony lany, vagy egy hatarozott kiallasu, egyenes dagi lany?
Nekem konkrétan a rúdtánc segített. Mivel az esetek nagy részében karból, hátból tartod magad, nagyon hamar feljön némi izomzat. Nyújtáson csoportosan szoktunk gerinctréninget is tartani, mikor ahhoz van kedvünk, és megszavazzuk.
Viszont már itt megjegyezném, hogy nem egyszerű sport. Sokakat láttam elkedvtelenedni, mert nem ment elsőre. Főleg mostanában, mivel én eléggé kiemelkedem a csoportból, emiatt nekem panaszkodnak, hogy miért olyan könnyű minden, ha én csinálom. Ők nem voltak még ott, amikor folyton leestem, összekevertem a lábaimat, vagy mikor 2 hétig minden órán unásig csináltatta velem az edző ugyanazokat a dolgokat, és már remegett mindenem, tele voltam foltokkal. Se akkor, amikor időm engedte, és 8-10 órát edzettem egy héten. Annyit kapsz vissza, amennyit belefektetsz. Nyilván a saját szintedhez képest, mert mindenki más alapokkal indul. A túlsúly pedig nem probléma, nálunk külön messenger csoport van, ahol támogatjuk egymást a fogyásban is (kinek több, kinek kevesebb a célja).
De ez csak egy példa. A trx, kettlebell, vagy konkrétan gerinctorna is jó lehet, mindből van csoportos. A lényeg, hogy ne fordulj be. Ha valami nem megy, szólj az edzőnek, menj oda óra után tapasztaltabb edzőtárshoz, kérj tanácsot, tippeket.
(10-es voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!