Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gyanús, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyanús, hogy a randit a lakása közelébe rendezi?

Figyelt kérdés
Én xiv, Ő xi ker. És a kopaszi gátat beszéltük meg. Voltak a testi adottságaimról elszólásai. Megkérdezte, hogy milyen ott a férfi alul. Még nem volt első randi. Most lenne

2020. júl. 29. 09:33
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó. De első randi előtt ilyet kérdezni. Sztm ez gáz. Ha x randi után kérdezi meg
2020. júl. 29. 09:48
 12/41 anonim ***** válasza:
73%

Ennyire ne egyetek már szánalmasan álszentek és ostobák. NYILVÁN nem véletlenül kérdezte milyen szőrt szeretne a farka körül.

NYILVÁN nem véletlen viszi olyan helyre ahol le lehet dobni a nadrágot. :D

Persze persze, gondolom tök természetes hogy online megismert vadidegen ember simán megkérdezi milyen fanszőrt szeretne a másik és olyan helyre szervezi az első "randit" ahol meg is tudja mutatni. :D

Ne már!!!!! :DDD Mi a @ van veletek!? :D

2020. júl. 29. 09:49
 13/41 anonim ***** válasza:
61%
13 Hol lehetne már a kopaszigátnál levenni a nadrágot. Ne idegesítsetek szándékosan. Az egyik beírja a hülyeséget a többi meg ismételgeti. Nyomorékok.
2020. júl. 29. 09:52
 14/41 anonim ***** válasza:
51%
#1o: biztos vidéki és azt hiszi, hogy a Kopaszi gát valami elhagyatott hely, ahol esetleg páran horgásznak és kutyát setaltatnak. Mellesleg kutyát bevinni tilos.
2020. júl. 29. 09:56
 15/41 A kérdező kommentje:
Meg mondta, hogy a bajuszat lejjebb borotválja a kedvemért és h imádni fogom 🙄 hát nem tudom..
2020. júl. 29. 09:58
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyiből nem esik le senkinek hogy egy nyomorék gyökérrel van dolga akkor nem tudok mit mondani. :D

Tudod mit kérdező? Menj el szépen a "randira" és majd írj mi volt.

Gondolom bajszos versenyzőnk csupa intelligencia és romantika lesz. :D Komolyan kíváncsi vagyok... :D

2020. júl. 29. 10:00
 17/41 anonim ***** válasza:
62%

#15 Ez jó tipp arra, hogy miért mond baromságot, de arra nem hogy a többi szerencsétlen sorsú szellemi rövidnadrág miért ismételi el. 😆

Ez egy komédia ami itt van. Ilyen intellektuális banánhéjakon csuszkál a sok monty pyton szökevény.

2020. júl. 29. 10:05
 18/41 anonim ***** válasza:
87%
Te is tudod mit akar. Most már csak az a kérdés, hogy a Kopaszi gátnál akarja, vagy fel akar-e vinni a közelben lévő lakására. :D Mondjuk aki az első találkozás előtt ilyet kérdezz azzal egyből unmatchelnék. :D
2020. júl. 29. 10:12
 19/41 anonim ***** válasza:
36%

8-es vagyok, számomra is gyanús,hogy aki vehemensen gatyaledobást/nudizást/mutogatást lát a Kopaszi gát mögött az sosem járt ott.

Romantikus, kulturált hely, árnyas, beülős, sétálós, kiváló randihelyszín. A legkiválóbb mostanság Budapesten (véleményem szerint).

Pár napja voltam ott, pontosan azt állapítottam meg,hogy amennyiben randiznék csak odamennék...

Kérdező, valahogy csak ráterelődött a szó a szexre, az intim testrészre, mert egyébként nem hiszem,hogy pl. a munkahely/foglalkozás/szabadidő/család téma kapcsán egyszer csak feltette a kérdést.

Hagyd már ezt.

Megértem, én is bizalmatlan vagyok, és nem tudjuk,hgoy milyen szövegkörnyezetben, mennyire ragadt rá erre a témára, de számomra szimpatikus lenne az ötlete a randihelyszínre ezuért egyelőre nem agyalnék tovább.

Majd meglátod milyen élőben, még mindig lerázhatod.

Ja, csak megjegyzem..a Kopaszi gátnál vannak rendőrök/biztonsági őrök, tehát ne tarts attól,hogy megerőszakol.

2020. júl. 29. 10:20
 20/41 anonim ***** válasza:
81%
Az bizti, hogy ezt a fazont ejteném:D
2020. júl. 29. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!