Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyanús, hogy a randit a lakása közelébe rendezi?
Ennyire ne egyetek már szánalmasan álszentek és ostobák. NYILVÁN nem véletlenül kérdezte milyen szőrt szeretne a farka körül.
NYILVÁN nem véletlen viszi olyan helyre ahol le lehet dobni a nadrágot. :D
Persze persze, gondolom tök természetes hogy online megismert vadidegen ember simán megkérdezi milyen fanszőrt szeretne a másik és olyan helyre szervezi az első "randit" ahol meg is tudja mutatni. :D
Ne már!!!!! :DDD Mi a @ van veletek!? :D
Ha ennyiből nem esik le senkinek hogy egy nyomorék gyökérrel van dolga akkor nem tudok mit mondani. :D
Tudod mit kérdező? Menj el szépen a "randira" és majd írj mi volt.
Gondolom bajszos versenyzőnk csupa intelligencia és romantika lesz. :D Komolyan kíváncsi vagyok... :D
#15 Ez jó tipp arra, hogy miért mond baromságot, de arra nem hogy a többi szerencsétlen sorsú szellemi rövidnadrág miért ismételi el. 😆
Ez egy komédia ami itt van. Ilyen intellektuális banánhéjakon csuszkál a sok monty pyton szökevény.
8-es vagyok, számomra is gyanús,hogy aki vehemensen gatyaledobást/nudizást/mutogatást lát a Kopaszi gát mögött az sosem járt ott.
Romantikus, kulturált hely, árnyas, beülős, sétálós, kiváló randihelyszín. A legkiválóbb mostanság Budapesten (véleményem szerint).
Pár napja voltam ott, pontosan azt állapítottam meg,hogy amennyiben randiznék csak odamennék...
Kérdező, valahogy csak ráterelődött a szó a szexre, az intim testrészre, mert egyébként nem hiszem,hogy pl. a munkahely/foglalkozás/szabadidő/család téma kapcsán egyszer csak feltette a kérdést.
Hagyd már ezt.
Megértem, én is bizalmatlan vagyok, és nem tudjuk,hgoy milyen szövegkörnyezetben, mennyire ragadt rá erre a témára, de számomra szimpatikus lenne az ötlete a randihelyszínre ezuért egyelőre nem agyalnék tovább.
Majd meglátod milyen élőben, még mindig lerázhatod.
Ja, csak megjegyzem..a Kopaszi gátnál vannak rendőrök/biztonsági őrök, tehát ne tarts attól,hogy megerőszakol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!