Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem keres? Gyanús?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres? Gyanús?

Figyelt kérdés

A hétvégén megismertem egy srácot, egy baráti társaságban sodródtunk össze. Aznap rengeteget dumáltunk, aztán folytattunk facebookon. Randira is hívott, egyeztettünk is egy napot.

Azóta csak hébe hóba keres, néha ír valamit, elvileg elfoglalt. Nem várom hogy tapadjon a chatre, de én is írtam neki, sokáig válasz se jött. Ilyenkor mennyire várható el, hogy érdeklődjön utánam a találkozó előtt is?

24L, ő 27F

2019. okt. 19. 11:48
 1/3 Savlekotő ***** válasza:
100%
Talált valakit de ma gyávák őszinték lenni,inkább eltűnnek szó nélkül máikat bizonytalanságba hagyva,eleve egy mai gusztustalan mánia ez a 100 embert jobbra húzok,10 et talonban tartok hülyítek, 5 tel még szórakozok,összejövök ával de bét is hülyítem,társ keresőzök egy fix ember mellett,aztán ide oda ugrálok v eltűnök... Ha valaki ennyire nem érdeklődik ott az van h jó vagy talonban de ennél többet ne várj.
2019. okt. 19. 11:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne irj többet neki.Ha találkozni akar,akkor megkeres.
2019. okt. 19. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Várj egy picit még, hátha tényleg elfoglalt csak. Viszont ha továbbra is hanyagol, akkor szerintem hagyd.
2019. okt. 19. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!