Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után gyanús, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után gyanús, ha nem mesélnek rólam a családnak?

Figyelt kérdés

4 hete jöttem össze egy férfival. Ő 35, én 41.

Távkapcsolat. Azóta eddig egyszer találkoztunk, most lesz a második közös hétvégénk.

Ő amolyan agglegény típus volt sokáig, szülei idősek, talán csak nem akar felesleges reményeket kelteni bennük és ezért vár. Minden nap beszélnek telefonon. Mennyi idő után gyanús, ha nem mesél rólam?

Tőle hogyan tudnám okosan megkérdezni, mit gondol erről?

2019. okt. 8. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Én abszolút szégyenlem a szerelmi életem a családom előtt ők lennének a legutolsó akinek elmondom
2019. okt. 8. 13:21
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
Mondjuk én egy roncs vagyok
2019. okt. 8. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
A 4 hét nagyon kevés, főleg távkapcsolatban. Ha 3 hónap múlva se mesél rólad, akkor rákérdeznék, de addig nem tartanám furcsának.
2019. okt. 8. 13:27
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem az idő számít hanem az együtt töltött idő. Ha összességében egy hónapot együtt töltöttünk, ami legjobb esetben is fél év, akkor már bemutatnám a családomnak.

Egyébként akkor amikor reálisan úgy gondolom hogy tartós lesz a kapcsolat.

2019. okt. 8. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
40 fölött és EGY találkozás után - ráadásul távkapcsolat, bár még kapcsolatnak sem lehet nevezni - nem szokás még mesélgetni a családnak, meg úgy általában senkinek.
2019. okt. 8. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Alig 4 hét után,és még távkapcsolat is,nem csoda,hogy még nem mesélt rólad.

Türelem,ha jól alakulnak a dolgaitok,mesélni fog,de semmi esetre se sürgesd.

2019. okt. 8. 14:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben :) csak annyi bogarat raknak az ember fülébe, itt duruzsolnak ma, de akkor csak idő kérdése, eddig minden jól,alakul :)
2019. okt. 8. 14:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Pont a kérdés feltevésének napján mesélte, hogy megemlített szüleinek :)
2019. okt. 15. 05:11
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem szégyell téged mert öreg vagy.
2020. febr. 12. 14:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Apukám, öreg az országút. Örülnél, ha egy ilyen öreg 41 éves nő szóba állna veled.
2020. febr. 13. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!