Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismerkedtem egy focistával....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy focistával. Az egyik legnevesebb magyar csapatban játszik, rengeteg pénzt keres (het), míg én egy szimpla tanár vagyok. Lehet-e ebből baj?

Figyelt kérdés

Egy baráti társaságon belül keveredtünk egymás közelébe, és úgy néz ki, jól érezzük magunkat együtt.

Többször randiztunk már, viszont én látom, hogy ő milyen színvonalon él, és azt is, hogy én milyenen. Ő egy hétvégén elkölt szórakozásra annyi pénzt, mint amit én egy hónapban keresek.

Ahol ilyen nagy az anyagi különbség, ott lehet bármi komolyabb az ismerkedésből?

2019. szept. 30. 04:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
És tanárként ez az egy zavar, tényleg? Az véletlenül sem, hogy ostoba, mint a föld?
2019. szept. 30. 05:14
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Feltetelezem magyar focista lehet, szóval biztos nem a Fradiban játszik 🤣
2019. szept. 30. 05:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Most eltekintve attól milyen a magyar foci én nem hiszem hogy működhet. Nem is a keresete miatt hanem az életvitele miatt. Ha ennyire szórja a pénzt bulizik el van a világban akkor annyira különbözik az életetek hogy egy idő után ez ütköző pont lesz. Persze ha te is bulis vagy akkor nem feltétlen. De ha az a fajta vagy aki inkább a nyugisabb dolgokat részesíti előnyben akkor valószínűleg nem fogod jól érezni magad az ő köreiben.
2019. szept. 30. 06:05
 4/15 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon szimpla tanár lehetsz ha azt hiszed, hogy magyarországon menő dolog focistának lenni. Kb annyira mint politikusnak. Sok pénzt kapsz, de szart sem csinálsz, ha ismert is vagy, élből utálnak.

Nem véletlen hogy orbán is focizott.

2019. szept. 30. 06:58
 5/15 anonim ***** válasza:
14%

Na persze, mert a tanárok bérét nem mostanság rendezték, mi? Unokatesóm felesége középsuliban tanár, plusz még eljár egy kisegítő suliba és szimplán még van neki a 300 ezer nettóban.

Kár, hogy manapság ilyen silány a tanári felhozatal, mint a jelen személy is bizonyítja. Nem csoda, ha annyi a h..lye gyerek mostanában.

2019. szept. 30. 07:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Tesztek egy próbát, aztán kiderül.

Azt gondold végig, hogy ha nem lesz komolyabb, akkor mi van? Igazából semmi. Élvezd, amíg tart, építgessétek a kapcsolatot, és ha eljuttok arra a pontra, úgyis át fogjátok rágni az anyagiakat.

2019. szept. 30. 07:06
 7/15 Estádio de Felchút ***** válasza:
24%
Ha Csucsák vagy Klejnhessler az, akkor üzenem neki, hogy húzzon el a válogatott környékéről!
2019. szept. 30. 08:58
 8/15 anonim ***** válasza:
87%

Csak a #6-hoz szeretnék kommentálni: kezdő pedagógusként 133 ezret kapok nettóban. Egyedül még egy lakbért se tudnék kifizetni Pesten. A te ismerősöd azért kereshet ennyit, mert két munkahelye van. Egyébként 300at állami intézményben, de lehet magániskolában sem keres egy pedagógus.

A tanár meg fejre is állhat, ha a 30 gyerek közül akiket tanít a negyede több foglalkozást igényelne (sajátos nevelési igényű, magatartászavaros, figyelemzavaros, hiperaktív stb). Pluszba jön még a rengeteg adminisztráció, és a szülők panaszkodása/háborgása. Ha szerinted ilyen könnyű tanárnak lenni és még jól is fizet, nyugodtan menj el tanítani. Két napon belül találsz munkát, olyan nagy a hiány.

2019. szept. 30. 09:12
 9/15 anonim ***** válasza:
24%
Torghelle Sándor lehet. 🤣🤣🤣🤣
2019. szept. 30. 09:19
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Ja, csak hasonlítsuk össze a bértáblázatotokat a közalkalmazottival, akkor máris kiderül, hogy a különböző felháborodásotoknak semmi alapja sincs, mivel ahogy mentek előre az évek során, egyre többet kaptok. Egy pl. egy kulturális közalkalmazott 40 éves munkaviszony után se fog annyit keresni, mint ti az évek során.

Mivel, ahogy látom a pedagógusi táblázatot, már a 3. sornál, tehát a 6-8 év után, már többet kaptok, mint egy közalkalmazott.

Szóval, jó lenne, ha befejeznétek végre a sírást!

2019. szept. 30. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!