Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy focistával. Az egyik legnevesebb magyar csapatban játszik, rengeteg pénzt keres (het), míg én egy szimpla tanár vagyok. Lehet-e ebből baj?
Egy baráti társaságon belül keveredtünk egymás közelébe, és úgy néz ki, jól érezzük magunkat együtt.
Többször randiztunk már, viszont én látom, hogy ő milyen színvonalon él, és azt is, hogy én milyenen. Ő egy hétvégén elkölt szórakozásra annyi pénzt, mint amit én egy hónapban keresek.
Ahol ilyen nagy az anyagi különbség, ott lehet bármi komolyabb az ismerkedésből?
Szerintem ő is ismeri a bértablát, és tudja, hogy egy tanárnő mennyit keres. Ha ez zavarná, akkor nem hív el randira. Illetve ha csak olyan nőt keresne, aki ugyanannyit keres, mint ő, az erősen leszűkíti a kört (mondjuk 20 főre).
Nem hiszem, hogy pont ez okozna gondot.
Abban biztos lehetsz hogy nem a pénzed miatt randizott veled, bejösz neki. A focisták szinte mindenkinél jobban keresnek úgyhogy ezen aztán kár rugózni.
Az intelligenciájuk valahol a pekingi-jávai és a neandervölgyi ősember szintjén van, azt hiszem inkább ez lesz a leggyengébb láncszem a kapcsolatotokban.
Persze ettől ő még lehet értelmesebb, de az a tény, hogy egy fókát is meg lehet tanítani labdázni, nem ad túl sok okot bizakodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!