Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gyanús, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyanús, hogy a randit a lakása közelébe rendezi?

Figyelt kérdés
Én xiv, Ő xi ker. És a kopaszi gátat beszéltük meg. Voltak a testi adottságaimról elszólásai. Megkérdezte, hogy milyen ott a férfi alul. Még nem volt első randi. Most lenne

2020. júl. 29. 09:33
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
Vagyis Ő mondta a kopaszi gátat és ott lakik a XI. kerbe
2020. júl. 29. 09:34
 2/41 A kérdező kommentje:
Mármint, hogyan szeretem a férfit alul
2020. júl. 29. 09:34
 3/41 anonim ***** válasza:
91%
Kicsit összeszedhetnéd a gondolataidat.😁
2020. júl. 29. 09:36
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Maga a helyválasztás nem gyanús, a kopaszin tök jó beülős-leülős helyek vannak. A szexes utalások gyanúsabbak, de inkább gáz az ember, mint a hely.
2020. júl. 29. 09:37
 5/41 A kérdező kommentje:
Nem. Csak a telefon szótár átírja a szavakat. Szóval Ő ajánlotta a XI. kert és megkérdezte, milyennek szeretem a férfit ott alul. Nem volt első randi még
2020. júl. 29. 09:38
 6/41 anonim ***** válasza:
49%
Jó hely a Kopaszi. Ez nem lenne gyanús.
2020. júl. 29. 09:39
 7/41 anonim ***** válasza:
94%

Kedvenc helyem a Kopaszi gát. Ha randiszínhelyt kellene választanom tuti azt választanám, minden hátsó szándék nélkül.

Hozzáteszem: a XI. kerület hatalmas, nem tudom hol lakik, de egyáltalán nem törvényszerű,hogy bármi hátsó szándéka lenne.

Ismeri a helyet, tökéletesnek találja randira (én is), fogadd el, és ne filózz rajta.

Az intim testrészének véleményezése nem hinném,hogy összefüggésbe hozható ezzel (mármint hogy a lakásába akar csalni), bár számomra fura ha ezt randi előtt már taglalja.

Egyébként is Rajtad múlik mibe mész bele és miről szeretnél Vele beszélgetni. Ha korainak tartod zárd le ezt a témát.

2020. júl. 29. 09:45
 8/41 anonim ***** válasza:
75%
Egyből azzal kezd hogy milyen szőrt szeretnél a farka körül? Örülök neki hogy ilyen hamar megtaláltad a lelkitársad.😆
 9/41 anonim ***** válasza:
48%
7-es, Te jártál már a Kopaszi gáton?Legalábbis azon részén ahol a beülős/sétálós helyek vannak?Ott nem hinném,hogy mutogatni akar...
 10/41 anonim ***** válasza:
2%

Ha ennyire félsz a szextől én még nem ajálanám neked hogy találkozgass férfiakkal. Várd még pár évet, hátha megjön a természetes kedved hozzájuk.

Vagy csak legalább töltsd be a 16ot.

2020. júl. 29. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!