Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyanús, hogy a randit a lakása közelébe rendezi?
Kedvenc helyem a Kopaszi gát. Ha randiszínhelyt kellene választanom tuti azt választanám, minden hátsó szándék nélkül.
Hozzáteszem: a XI. kerület hatalmas, nem tudom hol lakik, de egyáltalán nem törvényszerű,hogy bármi hátsó szándéka lenne.
Ismeri a helyet, tökéletesnek találja randira (én is), fogadd el, és ne filózz rajta.
Az intim testrészének véleményezése nem hinném,hogy összefüggésbe hozható ezzel (mármint hogy a lakásába akar csalni), bár számomra fura ha ezt randi előtt már taglalja.
Egyébként is Rajtad múlik mibe mész bele és miről szeretnél Vele beszélgetni. Ha korainak tartod zárd le ezt a témát.
Ha ennyire félsz a szextől én még nem ajálanám neked hogy találkozgass férfiakkal. Várd még pár évet, hátha megjön a természetes kedved hozzájuk.
Vagy csak legalább töltsd be a 16ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!