Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, csajok, lányok, hölgyek! Mi tetszik nektek egy random pasin?
Mi az, ami meg tud fogni benne, és ebben 2 kategóriát mondjatok légyszi:
- (fizikai) első ránézésre, illetve ha régebb óta ismeritek, az alkalmi találkozásokkor ahogy értkelitek őt. Testalkat? Öltözködés? Illat? Potenciális szexuális élmények?
- (agyi) belső értékek terén mit kerestek? Biztonság? Élettapasztalat? Intellektualitás? Közös érdeklődés?
Van bármi más, ami befolyásolja a véleményeteket?
"Kellemes megjelenés"
Na,ez aztán a konkrét válasz.
Kb mint,"a két füle közt legyen a feje."
Az milyen?
Öltönyben legyen?Kellemesen szőrös legyen az arca,vagy hátrafésült a haja?Esetleg kellemesen szemüveges legyen és Hugo Boss parfüm áradjon róla,vagy kellemesen mosolyoglyon,a kellemesen fehér fogsorával.
A feje
Egyrészt nagyon fontos a közös érdeklődés, meg az, hogy úgy érezzem egy hullámhosszon pendülünk, jól működik közöttünk a komunikáció, megértjük egymást.
Másrészt kinézetét tekintve tetszik, ha szép arca van, meg normális/átlagos alkata, a megjelenése, stílusa “passzol” hozzám, tehát nem túl eltérő a stílusunk, pl. én nem szeretem az öltönyös, hátrafésült hajú fazonokat, inkább azt ha kicsit lazább, bohém kinézete van.
Ez így van.Én pldául ki nem állom az öltönyt.Egyszerűen megfullaszt.Csak alkalomkor viselem,és nem jó a szabása.Nem szeretem.
Mindig lazán,sportosan öltözöm.Nincs is nagyon más opció,mert nem átlagos testalkatú vagyok.És inget se szeretek hordani,mert nem találok rám valót,ami jól áll.
Varratni kéne,de addig nem jutottam el.
Vagy vállban,karban,mellben szűk,vagy derékban kétszer férek bele.A feszülőset nem szeretem,mert mint mondtam megfullaszt,és túl kirívó,nekem tér kell egyébként is.Az is feszélyez,ha nem férek be a buszra ,és sokan vannak.
Ezek a szabások kicsinálnak.Nem tudok nadrágot se normálisat venni,mert a combjaimnál szétfeszül,a derekamnál meg lötyög.):
Nomost akinek ez az öltözködés nem jön be,azzal ugye nincs mit tenni.
A kérdésben random pasiról beszélsz, utána meg már belső értékekről. Egy random pasi belső értékeit nem ismerem, épp ezért nem is érdekelnek random idegenek,bárhogy nézzenek ki. Max konstatálom magamban ha szép példány, de érdeklődést nem vált ki.
Ha már ismerem valahonnan, akkor meg a tetszést két dolog váltja ki: vonzó, férfias, kellemes (nem kell macsónak, jóképűnek, adonisznak lennie, az ilyenek sosem érdekeltek) illetve belsőre megvan az összhang, jól tudunk beszélgetni, érdekeljük egymást. Tehát ha az derül ki, hogy hozzám illik.
Ami nekem fontos:
"Külsőre": Testtartàs, jàràs, illat, hang, öltözködès, àpoltsàg, szőrzet.
Belső èrtèkek: nehèz összeìrni. Legyen meg a harmònia.
Elsőre nyilván a külseje fog meg. Nem kell "álompasinak" lennie, de vannak olyan férfiak, akik nem "tökéletesek" viszont olyan kisugárzásuk van, ami azonnal megfog.
Utána ami fontos az az, hogy lehessen vele beszélgetni, nevetni. Ha ez nincs meg, akkor nézhet ki akárhogy, nem fog bejönni. Ugyanígy nem szeretem ha valaki bunkó, buta vagy sokat kàromkodik, köpköd stb.
A szeme. Egy szép szemű srác le tud venni a lábamról, a tekintete pedig nagyon sokat elárul róla.
Random srác esetében a belső tulajdonságok nem biztosan ismertek, de fontos, hogy őszinte legyen a pasi és biztonságban érezzem magam mellette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!