Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszéltétek a párotokkal, hogy jártok-e/együtt vagytok-e az elején?
Barátnőm szerint kuka az összes pasi, aki ezt megkérdezi, szerinte a "szeretlek" szóval kell jelezni azt hogy együtt vagyunk-e vagy sem.
Szerintem meg meg kellene beszélni, hogy mit akar a másik. Mire vágyik pl. kapcsolat, barátság extrákkal vagy nyitott kapcsolat stb. Hogy ismerkedik-e másokkal stb. Nem aut mondom, hogy ezt így meg kell kérdezni, hogy járunk-e, de azért van egy pár pont, amit át kell azért beszélni. Aztán ugye valamikortól hivatalosan egy pár vagytok, azt is megbeszélitek, nem?
Nekem eddig 3 komolyabb kapcsolatom volt, mindig megbeszéltük, az elején, meg amikor úgy gondoltuk, hogy most már együtt vagyunk a dolgokat. Nem érzem cikinek, ha felhozzák a témát, én gondolkodom még gyerekesen?
25N
Egyértelmű, hogy ismerkedés alatt csak egymással ismerkedünk. Utána ha úgy alakul, akkor megbeszéljük együtt vagyunk-e és hogy az kinek mit takar. Utána van kapcsolat és szex. Legalábbis nálam ez így működött mindig.
A párommal 1,5 hónapig ismerkedtünk, akkor már tudtuk, hogy mindketten komoly kapcsolatot akarunk egymástól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!