Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha meglátnátok Tinderen külsőre álmaitok pasiját, de kinn lenne az adatlapján, hogy csak laza kapcsolatot keres?
Hú, mennyi ilyen volt, mikor párt kerestem!:D
Általában annyit mormoltam magamban, hogy "kár érte" és balra húztam. Nekem az ilyen eléggé illúzióromboló, de legalább nyíltan kifejezni, hogy nem azonos az értékrendünk, tehát csak az időnket vesztegetnénk. Az rosszabb, mikor ez a randik alatt derül ki.
Az ilyeneknél mindig tartsd szem előtt, hogy ahogy pl engem sem lehet meggyőzni semmilyen eszközzel arról, hogy egy komolytalan kapcsolatba vagy dugásba és kisujjmozdításnyi erőt is fektessek, úgy valószínűleg őt sem.
Ne keresd magadnak a bajt, inkább keress hozzád hasonlót. Annyi "tökéletes" ember él a világon
Neked kéne olyan pénisz, amit ingyen osztogatnak? Csak azért,
Mert tetszik a hozzá tartozó lény burkolata nekem nem kéne egy fertő pénisz. Ha mindenkit megdug, aki él és mozog, akkor szerinted milyen nemi betegségei lehetnek?
Tipikusan az az eset, amikor azért is fekszel le vele, hátha akkor komolyat is akar majd később, belédszeret stb.
Nem, nem fogsz kelleni neki, csak a szexhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!