Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiak a karrier teljes hiányát is elnézik a nőknek, fordítva meg röntgen szemekkel vizsgálnak át a nők hogy milyen életed van?
A férfiak azt is elnézik ha egy nő ruházati eladó vagy takarítónő, nem érdekli őket.
A kis pamacslányok viszont már akkoris fújnak ha szakmunkás vagy, mert miért nem diplomás?
F/29
Nekem kifejezetten taszító, lelombozó ha azt látom hogy egy csaj semmit nem akar elérni az életben. Legyenek céljai, hogy mondjuk hol akar lenni 5 év múlva szakmailag/anyagilag és tudja azért miket kell megtenni lépésről lépésre, stb. Inkább családcentrikus legyen a nő, ne karrierista, de akarjon kezdeni valamit magával.
27/F
Mert nagy a pina 6 alma.
Egy nő pedig bármikor talál mind a tíz újjára, másik alkalmasabb jelentkezőt. Mégha azok csak kihasználni akarják is, de a nő elhiszi hogy működhet.
23: ezeket az evolúciós dolgokat addig kedvelik a nők amíg ennek fényében őket szolgálják ki, tartják el.
Amikor nekik kéne valamit tenni, akkor jön a feminista maszlag, hogy ők nem házi cselédek.
20.
Persze, kerülöd, mert mást nem tudsz kezdeni velük. Ezt más is írta igaza van.
Más szempontok alapján választ nőt egy férfi és egy nő. Ez ilyen..
Ne akarja már senki bebeszélni, hogy mondjuk a kevesebb óraszámban dolgozó nők nem végzik el otthon a háztartást...
Ti miről beszéltek? Milyen háztartást vezetnek a nők? A huszonéves nők akikkel eddig kavartam egy rántottátt nem tudtak üzembiztosan elkészíteni..
Én viszont pasi létemre kiválóan főzök pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!