Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Kit választanátok a kettő közül?
Szigorúan csak a kettő közül szabad és muszáj választani! (hezitáló kommentelők nem érdekelnek)
Egyik sem én vagyok, a kérdésem szigorúan elméleti jellegű.
1-es jelölt: Mérnök végzettséggel dolgozik egy komoly multi cégnél középvezetői pozícióban és elég korrekt egzisztenciája van (saját prémium autó (Mercedes C300), budai 3 szobás társasház). Jóképű, intelligens, empatikus és kissé nyugodt vérmérsékletű. Viszont 170 centi magas és 68 kg.
2-es jelölt: Villanyszerelő Heves megyében és egy albérletben él, nettó 170-et keres egy vállalkozásnál alkalmazottként. Jóképű és férfias: 185 cm és 85 kg. Nagy dumás, szeret a haverjaival bulizni/iszogatni és van egy 2002-es Golf GTI-je, amivel hétvégente szívesen járja a környéket.
Legyen mindkettő mondjuk 30 éves.
Írjátok le a korotokat és hogy miért választottátok ezt vagy azt.
Második, mivel a lakhelyet leszámítva ő jobban illene hozzám a leírtak alapján. Ő az úgy mond "egyszerű" ember, amilyennek én is tartom magam, plusz szeretem a nagy dumás, vicces embereket.
Az elsőnél amit negatívumként emeltél ki, hogy 170 cm és 68 kg, nálam egyáltalán nem az, de az életkörülmények nem passzolnának.
Aki iránt érzek szerelmet. Nem tudom, miért érdekes a végzettségük, meghogy ki mennyit keres.
Amúgy én személy szerint nem szeretem a bulikat; az elsőnél nincs bulizás, úgyhogy így látatlanban az elsőt választanám.
Remélem, a kérdés mögött nincsenek konkrét személyek, és nem ahhoz kérsz segítséget. Én személyesen nem kedvelem a bulikat; nekem otthonülős vagy kirándulós pasi kéne ; de nem értem, hogy ez téged miért befolyásolna. Aki felé jobban húz a szíved , de ha meg nem tudod egymagad egyértelműen eldönteni, talán nem érdemled meg egyiket sem; kivéve talán valami speciális helyzetben; hogy az egyikkel már régebbóta, mondjuk 3 éve együtt vagy, és vele terveztétek már el a jövőt, és közben feltűnik egy másik, aki iránt színtén el kezdesz ILYENFAJTA ÉRZELMEKET táplálni. Na akkor érthető lenne a vacillálás; hogy most rúgd föl , amit eddig tökéletesen a másikkal felépítettél, és vágj bele valakivel egy új kapcsolatba, vagy maradjatok úgy, ahogy vagytok.
*Meg, hogy te konkrétan melyikkel tudnád elképzelni a jövőt, a hosszútávúságot
Melyikhez kötődsz jobban érzelmileg
Akivel úgy érzed, kölcsönös.
5-6. vagyok korom 25
nem kérek priviket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!