Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Randiznátok olyan férfival, akinek nincs se haja se szemöldöke? (Csak őszintén!:) )
Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 09:28
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
39 szavazat
1/13 anonim válasza:
Nem.Ha haja nem lenne az még ok,de hol a szemöldöke?
2/13 anonim válasza:
Nem. Ijesztő lehet :D (szemöldök nélkül)
3/13 anonim válasza:
A haj nem zavarna, de hogy nincs szemöldöke, az fura lenne. Bár ha megismerem és megkedvelem, csak az nem tartana vissza a kapcsolattól.
4/13 anonim válasza:
Rákos és kezelés alatt áll? Vagy azt hiszi ez szexi és leborotválja?
5/13 A kérdező kommentje:
Betegség miatt. Kb. 10 féle oka lehet, ha kihullik és minél tovább fenn áll ez az állapot, annál valószínűbb,hogy nem nő vissza.
2020. júl. 12. 10:42
6/13 anonim válasza:
Van egy ismerősöm (férjem haverja), a teljes szőrzete hiányzik, de olyan dumája és kisugárzása volt/van, hogy sorra fektette a jó csajokat.
7/13 anonim válasza:
Őszintén szólva én nem, de ismerek olyat, akinek a párja kopasz és most éppen szemöldöke sincsen, mert egy elvesztett fogadás miatt leborotválta.
Nekem a kopaszság sose volt vonzó, a hosszabb hajú férfiak mindig jobban bejöttek.
8/13 anonim válasza:
Tetováltassa fel ahogy a nők szokták de ilyen kaszanyél formára
9/13 A kérdező kommentje:
Nyolcas! Remélem férfi vagy és egy szép reggelen megtapasztalod,milyen érzés ,amikor tükörbe nézel és azt látod,hogy egyre kevesebb a szemöldököd. Nekem nagyjából visszanőtt az évek alatt,de mint ahogy a szavazás eredménye is mutatja, szinte esélytelen így barátnőt találni.22-ből 4-en randiznának(szerintem az a négy is vagy félre nyomott vagy megsajnált). Ráadásul én nem is tetováltathattam. Persze, ahogy a 6-os válaszoló írta, ha óriási "csajozó gép" vagy,akkor talán van egy csekély esélyed. Én egy ilyet ismerek a társaságomból,de erre vagy születni kell vagy 10 évig gyakorolni és tűrni a rendszeres visszautasítást. Már van szemöldököm,mint ahogyan korábban írtam, csak kíváncsiságból írtam ki a kérdést,mert az ismerősöktől azt hallgattam évekig,hogy ez nem számít.Nem hát,ha egyedül szeretne az ember megöregedni.A mai nap tanulsága,ha ezt férfiként olvasod,hogy addig csajozzál,amíg van szemöldököd,mert utána jó,ha százból egy szóba áll veled,de az is max. egy éjszakára.:) Köszönöm, hogy szavaztatok.
2020. júl. 12. 13:00
10/13 anonim válasza:
Nekem a nevelőapámnak ilyen.
Nem tudom, hogy járnék-e ilyennel. Ha a személyiség passzolna és lenne fizikai vonzalom, akkor valószínűleg igen, nem hiszem, hogy ez tartana vissza. Amúgy ma már igen jó természetes szemöldököt lehet tetováltatni, ha valakit zavar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!