Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi az első randi után 8 nappal keresett először az mit jelent?
Valószínűleg más csaj nem jött össze neki így jó lennék én is. Legalább is én így gondolom.
Mondjuk közbe folyamatosan nézegette az instán a sztorimat.
Szerintetek?
Sok mindent lehet találgatni de jobb ha rákérdezel aztán majd le szűröd hogy igazat mond e?
Ki tudja bátortalan volt,esetleg nagyon nehezen szánta rá magát arra hogy lépjen, minden ember más ezért is világ a világ.
Ez igen. Gyártsunk konteót hogy miért 8 nap múlva keresett.
😄
Na írok én is.
4. Gondolkozott közben, esetleg lezárta megfelelően egy előző kapcsolatát, hogy tiszta lapja lehessen.
Na? Milyen? 😁
Barátom az összes randink után egyből írt,ahogy hazaért vagy hazafele útközben,hogy mennyire jól érezte magát,stb..
Ha valóban érdekelnéd és csak rád koncentrálna, még aznap keresett volna. Csak talonban tart.
Még ha valami halaszthatatlan dolga akadt volna, akkor is lett volna 2 perce 8 nap alatt,hogy írjon egy üzenetet Neked.
23L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!