Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi az első randi után 8 nappal keresett először az mit jelent?
Figyelt kérdés
Valószínűleg más csaj nem jött össze neki így jó lennék én is. Legalább is én így gondolom.
Mondjuk közbe folyamatosan nézegette az instán a sztorimat.
Szerintetek?
2020. júl. 5. 00:35
11/18 Ypszilon1980 válasza:
Biztos, hogy jó a szamár is effektus van. Lehet olyan, hogy egy előzőt még valaki nem zár le, de addig minek randizna, ha meg mégis, és tetszik a másik fél, akkor ettől függetlenül ráír vagy felkeresi.
12/18 anonim válasza:
Ha valakit erdekeltem, mar aznap este/ejjel irt, hogy minden rendben van-e, jol erezte magat, stb.
Az insta nem szamit. Vagy volt neki mas, vagy nem erdekled elegge. Egy lelkes pasi nem var 8 napig.
13/18 anonim válasza:
Nekem ez annyit jelent, hogy nem érdekeled igazán. Számomra lényegtelen lenne mi az oka, ezek után nem foglalkoznék vele.
14/18 anonim válasza:
Szerintem is, amit mondtal. Az Insta es Facebook sztorikkal az a gond, hogy egymas utan jonnek fel sorra, en is veletlenul latom sokaket, mert teljesen maset megnezem, es utana feljon.
15/18 anonim válasza:
10: Én akit személyesen ismerek, azzal nem kommunikálok neten...
A net egy kommunikációs mankó.
16/18 anonim válasza:
Nem talált jobbat, így most leakaszt(ana) a szögről. Felejtős.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ :) Természetesen felejtős a pasi,akasszon le mást a szögről.
Viszont emberileg nagyon "bejött" így szívesen barátkoztam volna vele,de így már ahhoz sincs kedvem.
2020. júl. 5. 12:30
18/18 anonim válasza:
Én is írnék azonnal de mindenképp kérdezd meg ő tudja nem mi. 23F De valszeg nem te kellesz neki de 1 kérdést megér nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!