Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan, aki Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki Tinderen normális párkapcsolatot talált?

Figyelt kérdés
Itt mindig azt olvasom, hogy a Tinder húspiac, és csak szexet keres mindenki ott. Ma meg a kolléganőm azt mondta, ott érdemes ismerkedni, mert sokan vannak fenn normális pasik is. Kinek mi a tapasztalata erről? Negyvenes nő vagyok és azon tűnődöm, melyik társkeresőre regisztráljak.

2020. jún. 24. 16:47
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Tudom, de azt hittem erre esély sincs. Még alszom rá egyet, nem sietem el.
2020. jún. 24. 20:11
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Esélye az van neki de több ember nem talál magának ott komoly partnert mint aki talál. Esélye mindig is volt de sosem sok. Lehet ott találni de ne csalódj ha kiderül, hogy az ottani ötödik pasi is kúrni akar.
2020. jún. 25. 17:26
 23/23 anonim ***** válasza:
Én is folyamatosan olvasom ezeket a sztorikat, örülök, hogy ennyi mindenkinek sikerült. Persze igaz, ha nagyon szerencsés ember vagy, akkor bárhol megtalálod a tökéletest. Nekem nem nagyon sikerült akárhányszor is próbálkoztam, sőt társkeresőről még egy komoly kapcsolatot sem tudtam összehozni, nem hogy esküvőt meg gyereket :D . De hát biztos nem nekem való.
2020. jún. 25. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!