Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két hét után hogy tehet/mondha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hét után hogy tehet/mondhat ilyet? Ez normális?

Figyelt kérdés

Két hete ismerkedem egy sráccal, teljesen jól működött eddig minden, ismerkedünk, nem feküdtünk még le, de teljesen jól éreztük magunkat egymás társaságában. A kémiát is úgy érzem működik, vonzónak találom, és Ő is sokat bújik oda.

Tegnap együtt töltöttünk kb. 5 órát, amúgy egy 60 kilós, sportos csaj vagyok. Volt rajtam egy egybe ruha, ami a szabásának köszönhetően egy fokkal jobban kiemelte a hasam (Ami jelzem alig van, ez még a szülés utáni pici anyapocak -Női társaim, Ti biztosan tudjátok mire gondolok), sztem még szexi is. Szval egyik pillanatban mellettem állt és megböködte a pocakom, hogy mi ez itt?? Még akkor próbáltam is poénosra venni a dolgot, hogy többet ettünk a lányommal előző este, stb.

De aztán mikor haza kísért, akkor is megcsinálta ezt, elköszönés előtt megint megböködte a hasam és mondta, hogy milyen nagy hasam van.

Hát akkor már elborult az agyam, elköszöntünk és én haza mentem.

De azóta is forr az agyam, nem érzem jól magam, aludni is rosszul aludtam, baromságot is álmodtam és éjjel is sokat gondolkodtam ezen.

Legszívesebben azt mondanám neki, hogy többet ne találkozzunk, mert sztem ez iszonyat bunkó volt.

Az első pár találkozáskor mondta, hogy szte nekem jól állna a vállig érő haj (most épp sztem még Nőiesen rövid). Ezt kétszer mondta, mondtam, hogy ez így marad, nem növesztem meg.

De ez még hagyján, de ez a pocak bögdösés....

Az elején mondta, hogy neki szarkasztikus a humorérzéke. Hát nem tudom, nekem ez nem jön be.

Mondtam az elején a hasamra, hogy nincs ekkora gáz, mint ő látja, erre azt mondja, hogy ha gáz van ki kell fingani.

Eldobtam az agyam. Amúgy 30 éves a srác.

Nektek mi a véleményetek?

Nem hiszem, hogy akarom folytatni ezt a kapcsolatot, de nem tudom, hogy felkeressem és úgy közöljem vele, vagy inkább csak megírjam? Nem biztos, hogy Ő érti, hogy mi a bajom, hisz ő ilyen. Meg is mondta, szar poénokkal.

Köszönöm előre is a válaszokat! (Csak mert nem tudom, nem-e én túlzom el a dolgot)

2019. máj. 27. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem folytatnám én se így. Össze se jöttetek, de már változtatni akar, hogy fogyj le meg növeszd meg a hajad. Bocs, de neki így nem tetszel igazán, inkább csak beéri veled, és át akar formálni az ízlésének megfelelőre.

Le fogja rombolni az önbizalmad.

Inkább hagyd a fenébe, főleg, ha ti ezt érzed, hogy nem akarod folytatni.

Szerintem csak írd meg, hogy úgy érzed, nem egymást keresitek, részedről itt lezártnak tekinted az ismerkedést. Aztán majd megemészti. Ha szerinte gáz, majd kifingja.

2019. máj. 27. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Adom az #1-et.
2019. máj. 27. 12:32
 3/8 Válaszoknélkül válasza:
74%
Első! 😂 Az utolsó mondatnál nem is lehetne szebb befejezés.
2019. máj. 27. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Egyetértek az előttem szólókkal, az ilyeneket jobb messzire elkerülni, mert idővel csak rosszabb lesz... Valószínűleg a fiatalember elsősorban saját magával nincs megelégedve.
2019. máj. 27. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem böködted meg a fejét , hogy MI EZ ITT?? .. szerencsétlen
2019. máj. 27. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

Nem reagáltad túl, iszonyú bunkó a pasi.

Gondolom ő izmos, és nincsen rajta egy deka háj sem...

2019. máj. 27. 15:15
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem reagáltad túl. Nehogy álmatlan éjszakáid legyenek egy ilyen alak miatt. Ez nem humoros, még csak nem is az idétlen vicces kategória, hanem taplóság. Ha a sovány, hosszú hajú nőket szereti, akkor keressen egy olyat. Nehogy már két hét után rendelkezzen afelett, hogy fogyjál/hízzál, növeszd meg a hajad. Jó, hogy nem mindjárt azzal kezdi, hogy menj plasztikai sebészhez mellnagyobbításra, meg ajakfeltöltésre! Eszem megáll.
2019. máj. 27. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szülés után is 60 kiló vagy, meg sportos, ne szórakozzunk már. Hagyd a fenébe, találsz milliószor jobbat is.
2019. máj. 27. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!