Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki Tinderen normális párkapcsolatot talált?
Összefutottak itt a kivételek a milliókból onnan vagy csak tréfálkoztok a kérdezővel vajon...:)))
Már néztem a homlokomat is, nincs e ráírva valami, de normális még nem jött szembe csak "sövényugrók"...bár, kinek s mi a normális manapság;)
Lehet nem divat beszélgetni-másikat megismerni-személyiségét előbb s kivárni "azt", amikor kölcsönös...mindent a közepéről kell kezdeni manapság...érdekes vagy "normális"...hmm.
14/15
Beregisztrálsz és megtudod, ez ennyire egyszerű.
Veszteni semmit sem vesztesz, de tapasztalatot, azt biztosan szerezhetsz első kézből.
Ez aranyos:
"15/15 ...én 20 éves vagyok) de ismerek negyveneseket akik ott jöttek össze :)"
összejött a két 20 éves, ismerek negyveneseket:DDD
ui: 20+20 éves páros:)))
Lány tesóm ott ismerte meg a párját, akivel 1,5 éve vannak együtt.
Én férfiként szintén ott ismertem meg a párom, igaz ez még csak pár hónapos kapcsolat, de szerintem mindketten normálisak vagyunk.
Amúgy szerintem butaság, hogy csak szexpartner kereső. Biztos vannak olyanok is, de azokat már egy 10 perces beszélgetéssel ki lehet szűrni. De ha lassabban haladós vagy, akkor simán lehet napokig beszélgetni online, majd randit szervezni, onnantól pedig úgy mennek a dolgok mint a "hagyományos" ismerkedésnél. Mondjuk, én azt javaslom, hogy az online fázist ne nyújtsd el nagyon, mert akkor kicsit elveszik az 1. személyes randi varázsa, mivel már félig-meddig ismerős lesz a másik fél.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!