Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan, aki Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki Tinderen normális párkapcsolatot talált?

Figyelt kérdés
Itt mindig azt olvasom, hogy a Tinder húspiac, és csak szexet keres mindenki ott. Ma meg a kolléganőm azt mondta, ott érdemes ismerkedni, mert sokan vannak fenn normális pasik is. Kinek mi a tapasztalata erről? Negyvenes nő vagyok és azon tűnődöm, melyik társkeresőre regisztráljak.

2020. jún. 24. 16:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
Tinderen találtam meg a barátnőmet, 2 éve vagyunk együtt, együtt is élünk (ő 23 éves közgazdász volt akkor, én 26 éves vegyészmérnök).
2020. jún. 24. 18:09
 12/23 A kérdező kommentje:
De szerintetek ez a negyvenes korosztályra is vonatkozik? Nem csak fiatalok vannak ott?
2020. jún. 24. 18:12
 13/23 anonim ***** válasza:
43%

Összefutottak itt a kivételek a milliókból onnan vagy csak tréfálkoztok a kérdezővel vajon...:)))

Már néztem a homlokomat is, nincs e ráírva valami, de normális még nem jött szembe csak "sövényugrók"...bár, kinek s mi a normális manapság;)

Lehet nem divat beszélgetni-másikat megismerni-személyiségét előbb s kivárni "azt", amikor kölcsönös...mindent a közepéről kell kezdeni manapság...érdekes vagy "normális"...hmm.

2020. jún. 24. 18:14
 14/23 A kérdező kommentje:
Én inkább beszélgetős, óvatos, lassan haladó vagyok. Ezért nem értem én sem. De kíváncsi vagyok,mert hogyan ítélkezhetnék tapasztaltok nélkül?
2020. jún. 24. 18:17
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Én is ott ismertem meg a párom, és rengeteg értelmes aranyos fiúval beszélgettem (bár én 20 éves vagyok) de ismerek negyveneseket akik ott jöttek össze :)
2020. jún. 24. 18:28
 16/23 anonim ***** válasza:
37%

14/15

Beregisztrálsz és megtudod, ez ennyire egyszerű.

Veszteni semmit sem vesztesz, de tapasztalatot, azt biztosan szerezhetsz első kézből.

Ez aranyos:

"15/15 ...én 20 éves vagyok) de ismerek negyveneseket akik ott jöttek össze :)"

összejött a két 20 éves, ismerek negyveneseket:DDD

ui: 20+20 éves páros:)))

2020. jún. 24. 18:32
 17/23 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is sikerült. Ott ismertem meg a barátom. Igaz, belekerült egy kis időbe, de nem bántam meg. Szerintem próbáld meg és ne add fel egyből! ;)
2020. jún. 24. 19:14
 18/23 anonim ***** válasza:
96%

Lány tesóm ott ismerte meg a párját, akivel 1,5 éve vannak együtt.

Én férfiként szintén ott ismertem meg a párom, igaz ez még csak pár hónapos kapcsolat, de szerintem mindketten normálisak vagyunk.

Amúgy szerintem butaság, hogy csak szexpartner kereső. Biztos vannak olyanok is, de azokat már egy 10 perces beszélgetéssel ki lehet szűrni. De ha lassabban haladós vagy, akkor simán lehet napokig beszélgetni online, majd randit szervezni, onnantól pedig úgy mennek a dolgok mint a "hagyományos" ismerkedésnél. Mondjuk, én azt javaslom, hogy az online fázist ne nyújtsd el nagyon, mert akkor kicsit elveszik az 1. személyes randi varázsa, mivel már félig-meddig ismerős lesz a másik fél.

32F

2020. jún. 24. 19:55
 19/23 A kérdező kommentje:
Minden választ felpontoztam, köszönöm szépen.
2020. jún. 24. 19:58
 20/23 anonim ***** válasza:
30%
Csak szeretném leszögezni, hogy ha ír neked 5 nő, hogy ott találta meg a férjét de 95 másik nem akkor az esélyeid ettől nem nőnek semmit sem. Nyilván egy olyan kérdésre mint ez jönnek azok a válaszok, hogy Tinderen ismertem meg a férjem/párom stb. Na de ha a kisebbség leírja a jó tapasztalatait attól az átlag nem ez. Ha rádírna az összes lottónyertes az esély ugyanúgy 1 a 44 millióhoz lenne. Szóval ne hidd, hogy ettől az esélyeid nőnek. Semmi sem változott.
2020. jún. 24. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!