Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednétek takarító, eladó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek takarító, eladó stb. csajokkal?

Figyelt kérdés

Amikor jövök-megyek a bevásárlóközpontokban csinos, szép arcú, jó alakú eladó lányokat, sőt, takarítókat is láttam már, 1-2-vel jól el is beszélgettem már, volt akit messengerre is felvettem.

Az irodába a srácok mindig próbálnak lebeszélni, hogy az ilyen csajok prolik(nem lenne közös téma), csak szexre használjam őket, dugnak össze-vissza, nem rendes csajok, megdugták már őket vagy 30-an, megcsalnának, buták, a végső cél nekik úgyis valami tetovált, felkoxolt suttyó stb... szóval a szokásos sztereotípiák.

Szerintetek van valami az általánosításokban, vagy ne foglalkozzam velük?

2020. jún. 22. 18:25
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a takarítók szerintem (nem én vagyok a HR-és szal csak tipp)suli mellett takarítgatnak. Tök fiatalok, az ember azt hinné hostessek, nameg elég merészen öltözködnek mint mikor az insta csajok kipakolják az árut és felvesznek egy gumikesztyűt hogy akkor ez egy takarítós post. Tehát nemcsak a szórakozóhelyen lennének elérhetetlenek, de az öltönyös nyakkendős kolléga is valszeg kosarat kapna ha randira hívná egynémelyiket.
2020. jún. 29. 22:53
 32/36 anonim ***** válasza:
0%
Taszító a foglalkozása
2020. jún. 29. 23:09
 33/36 anonim ***** válasza:
69%

Egy férfinak mióta fontos a nő végzettsége és foglalkozása? Ti nem ez alapján nézitek a nőket. Ez sokkal inkább a nőkre jellemző tulajdonság,hogy próbálnak minél jobb egzisztenciájú férfit találni. Az pedig hogy kivel hányszor dugott, semmi közöd nincs. Kiráz a hideg az ilyen ítélkező és birtokló férfitípustól.

N

2020. jún. 30. 00:51
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Az egész kommented ítélkezések sora te bolond😂😂
2020. jún. 30. 07:23
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem aztán lehetne vezér igazgató is, ha nem szereti amit csinál meg idegroncs a munkájától mindegy mit csinál. Ha viszont szereti csinálni és boldog akkor tőlem lehet eladó is. Meg honnan tudod hogy ez nem átmeneti munka ? Senki nem egy vezetői pozícióba kezdi a karrierjét.
2020. jún. 30. 17:21
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondják a kollegaid.

Dolgoztam kereskedelemben, és ahány proli bejött az mind elvitte akit csak lehetett.

Deee... Mondjuk valószínű a kollegaid is túl vannak egy paron.

2020. jún. 30. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!